Zvonoteca

# A mai trecut o şedinţă de Consiliu Local la Zalău. Care mai de care mai somnoros sau mai plin de spume, că vorba aceea, la 9 dimineaţa să ai în faţă un pomelnic cu zeci de proiecte de votat, nu e treabă uşoară. Din câţi au votat, un sfert din consilieri au căscat într-una, unii au mai aţipit, alţii l-au luat iar de guler pe primar, cum că “ce oră e asta, 9 dimineaţa?” şi că ei au treburi mult mai importante de rezolvat la orele dimineţii decât să voteze prin şedinţe despre viitorul urbei. S-a insistat, din nou, pentru mutarea orei însă, pe bună dreptate, primarul zălăuanilor a fost de neînduplecat. Cu toate motivaţiile celor care au obiectat, şedinţele de CL vor rămâne pe mai departe, la aceeaşi oră.

 

# Niciun weekend fără joc şi voie bună pe meleagurile rustice sălăjene! Bine că o trecut şi alegerile locale şi se pot bucura în voie edilii din judeţ de toate zilele comunelor, de întâlnirile cu fiii şi fiicele satului şi toate alealalte paranghelii rurale! Nu tu stres, nu tu socoteli electorale, nu tu nimica! Să curgă băutura şi să sfârâie grătarele!

Alte articole

3 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Mihai

    N-are sens sa mai lasam comm-uri p’aici din moment ce ziarul asta a dovedit ca e adeptul „asa cum bate vantul”.

  2. codrin

    din pacate acesti consilieri chiar nu au nicio treaba cui aceasta activitate (majoritatea). nici cei vechi nu au stralucit insa astia parca sunt cazuti de pe Luna.

  3. Anonim

    pai sigur, daca nu lauda partidul de la putere non-stop ti se pare ca sunt dupa cum bate vantul. Eu am citit mereu si bune si rele despre toti. Mi se pare cel mai apolitic ziar, si cel mai corect. daca e de bine de ce sa nu se scrie si de bine, asa cum trebuie sa se scrie si cand e de rau. Pe noi ce ziar sa ne informeze? Ceilalti, unul aservit pana in maduva oaselor si altul plin de minciuni si prostii?

Leave a Comment