Zvonoteca

# Nu ştim ce i-o fi apucat pe cei de la firma care se ocupă de adunatul gunoaielor prin oraş, dar, de câteva zile, cel puţin la punctele de colectare din zona centrală, dau băieţii cu mătura şi adună mizeria de nu-ţi vine să crezi că trăieşti în România. Oare, apare, în curând, ceva firmă concurentă pe piaţă, aşa cum se zvoneşte? Nu se poate ca dintr-o dată, aşa, peste noapte, să devină băieţii atât de sârguincioşi.

# Cine a fost zilele trecute pe la urgenţă, mai bine nu ar fi fost, că acolo nu mergi de bună voie, au avut parte de un adevărat recital de bancuri. Zice-se că omul de la pază şi ordine asculta bancuri într-o veselie la telefon, iar sunetul era atât de tare, încât, puteau fi ascultate şi de cei care aşteptau să fie băgaţi în seamă de medicii de serviciu. Atât de mult i-au plăcut omului bancurile, încât, la un moment dat, l-a prins somnul, iar telefonul duruiau într-una, în continuare, de zicei că eşti la spectacol, nu la urgenţa unui spital.

Alte articole

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Tăunul

  Explicaţia cu punctele de colectare e alta. De câteva zile Poliţia Locală păzeşte aceste puncte şi nu mai permite magazinelor din jur să-şi lase ambalajele acolo şi nici ţiganilor să scotocească gunoaiele. Felicitările se cuvin Poliţiei Locale !

  1. Anonim

   si campania dusa de acest ziar, nenumarate articole, a ajutat, cred. I-am chemat pe strada Avram Iancu sa vada ce dezastru avem si a doua zi a fost material pe prima pagina, cu fotografii si date adunate de la oameni. Anu trecut la fel, in mai multe puncte din oras. E singurul ziar care se agita in problema curateniei orasului. Si politia locala sigur, are un merit mare, atata cat pot face si ei ca s putini si au salarii de mizerie. felicitari tuturor

 2. Anonim

  Până acum,Primaria și AVE permitea comerciancilor să arunce oriunde ambalajele invinuind, in primul rând cetățenii. Acum se vede clar ca nu neapărat ei .sunt de vină și nu ei sunt nesimtitii , ci cei care nu sunt in stare sau nu vor să aplice legea.Felicitari și multumiri POLITIEI LOCALE.

Leave a Comment