Zvonoteca

# Am umplut oraşul ăsta de semafoare ca să-i mai ţinem şi pe băieţii cu epoleţi dimineaţa în fiecare intersecţie. Oare trebuie neapărat să-şi justifice salariul dacă nu-şi fac norma cu amenzile? Nu e o problemă că stau, fiindcă ajută la fluidizarea traficului, dar atunci la ce mama zmeilor s-a mai dat o căruţă de bani pentru semafoare? Poliţiştii îşi fac datoria, bravo lor, dar ar trebui să stea în câteva dimineţi în intersecţie şi cei pe care i-a mâncat pielea să umple oraşul cu semafoare noi, să vadă cât e de bine să dirijezi circulaţia stând în frig şi ploaie.

# Zalăul este plin de magazine second-hand, adică marfă şi pentru lumea mai puţin „bună” a municipiului. Foarte bine, până la urmă nu toţi suntem directori, primari sau patroni de firme. Numai că, mai vezi şi de ăştia prin câte-un magazin, iar oamenii se simt atât de jenaţi când întâlnesc vreo cunoştinţă, încât le vine să iasă pe uşă. Doamne fereşte, păi nu vă stiiţi într-atâta, sunteţi oameni şi voi, chiar dacă salariile sunt cu multe zerouri…

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Erau de la rutiera ? Ați vrea ca drumurile să aibă încălzire centrala și acoperiș? Pentru ce sunt platiti din banii noștri ?

  2. Anonim

    de ce nu se implica politia si in sincronizarea semafoarelor? poate nu ar strica sa dea o mana de ajutor celor de la primarie. Si daca tot stau dimineata in intersectii, de ce nu vad ca unii conducatori auto nu respecta nici o regula in traffic si regula de bun simt? Marea majoritate stau la coada, iar meseriasii trec in viteza pe langa ei, sub ochii vigilenti ai politiei. Drept este ca numai sa mai opreasca cate un nesimtit in mijlocul intersectiilor aglomerate ar bloca de tot circulatia. . . .
    Dar daca ar functiona bine semafoarele si acele camera video, atunci toti acei care depasesc coloana pe contrasens si cei care intra pe rosu in inersectii ar fi sanctionati si poate s-ar imputina numarul acestor nesimtiti plin de tupeu.

Leave a Comment