Zvonoteca

# Pentru specialiştii de la corhazu’ din deal nu contează că eşti elev, student sau bătrân. Dacă ajungi la ei şi prezinţi beletu’ de trimitere, cuponu’ de penzie sau carnetu’ de elev, nu-i bugăt. Musai mai tre’ să ai la tine şi ceva dovadă că eşti asigurat şi tre’ să iei de la fişier număru’. Nu-i nici un bai că tre’ să respecte beteagu’ atâtea formalităţi, numa că fişieru’ nu merge. Geaba îşi ia bietu’ beteag o zâ liberă de la servici să-şi facă analize sau control… ca la noi, la nimeni.

# Un super bold din centru’ oraşului ştie să-şi atragă clienţii bugăt de bine. Adătuit de preţurile mici afişate la raft, bietu’ client pune la greu în coş, că deh, dacă preţu-i mic… tre’ luat şi făcut provizii. Baiu-i că preţu’ de la raft nu vujeşte cu ăla de la casă, care-i mult mai mare.

One Thought to “Zvonoteca”

  1. PAUL

    Locuri de munca urgente!
    Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul „detalii” la adresa de email: paulcondurachi@gmail.com

Leave a Comment