Zălăuanul David Anton a reuşit cel mai rapid knockout la o gală de kickboxing de la Satu Mare

Detaşat pentru o perioadă de timp la Bucureşti, David Anton a revenit acasă în acest an, fiind angajat în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj. În timpul liber practică kickboxingul, pregătindu-se la sala colegului său din Jibou, Alex Bîgi, plutonier major în cadrul IJJ Sălaj.

Deşi a fost nevoit să facă o pauză destul de lungă atât din cauza pandemiei de Covid-19, cât şi din motive personale, David Anton a revenit cu odorinţă la fel de mare de afirmare, iar la finalul săptămânii trecute a ieşit în evidenţă în cadrul Galei „Grand Tournament” de la Satu Mare. Luptătorul zălăuan a concurat la categoria 90 de kilograme, făcând un efort foarte mare în ultima perioadă pentru a coborî în greutate de la 94 de kilograme la 89, dar, cu toate acestea, adversarul său a rezistat doar 20 de secunde în ring. David Anton l-a învins pe băimăreanul Cosmin Lingurar printr-un knockout de senzaţie, rezultat în urma căruia, zălăuanul a şi fost ofertat să lupte în toamnă într-o gală de profesionişti, „Suprem Night Fight”, ce va fi organizată de Paul Florean, un renumit antrenor de arte marţiale din municipiul Gherla.

Pentru gala de la Satu Mare, Anton s-a pregătit alături de colegul său Alex Bîgi, care a practicat kickbox-ul până în urmă cu puţin timp, când a suferit o accidentare, dar a fost ajutat şi de fostul pugilist Virgil Meleg şi de Laurenţiu Lăpuşte. În perioada cât a fost detaşat la Bucureşti, David Anton s-a pregătit la sala fraţilor Stoica, Andrei şi Bogdan, printre cei mai cunoscuţi luptători de kickbox din România.

Alţi şapte sălăjeni au fost prezenţi la gala de la Satu Mare, toţi pregătindu-se sub comanda fostului luptător, Alex Bîgi. Trei dintre aceştia au reuşit să se impună în faţa adversarilor, iar patru au fost învinşi.

Zălăuanul Paul Bădăcean a reuşit o victorie prin KO în prima repriză în faţa unui sportiv din Târgu Mureş, iar Ion Dorel, din Jibou, a câştigat la puncte duelul extrem de disputat cu un sportiv din Iaşi. Bogdan Lupuţan, tot din Jibou, a câştigat înainte de limită, adversarul său abandonând meciul. Ceilalţi sălăjeni participanţi la evenimentul de la Satu Mare sunt: Ciprian Petrean, George Tirizică, Antonio Păcurar şi Denis Muth.

Leave a Comment