Voleibalistii tricolori debuteaza maine la turneul de calificare din Serbia

Voleibalistii  tricolori  debuteaza maine la turneul de calificare din Serbia

Din lotul echipei nationale fac parte si Adrian Feher (transferat in aceasta vara la CS Remat Zalau) si zalauanul Adrian Gontariu

Nationala masculina de volei a Romaniei, din lotul careia face parte zalauanul Adrian Gontariu (jucator transferat in aceasta vara la VFB Friedrichshafen) si liberoul Adrian Feher (care a semnat in aceasta vara cu CS Remat Zalau), va debuta maine in turneul de calificare la Campionatul Mondial de anul viitor, din Italia. Turneul se desfasoara la Kragujevac (Serbia), alaturi de Serbia si Romania, mai facand parte din aceasta grupa Spania si Estonia. Nationala pregatita de Stelian Moculescu a plecat ieri spre Serbia, urmand ca primul duel sa aiba loc maine seara, de la ora 21:30, impotriva tarii gazda. Sambata, de la ora 19, este programat duelul cu Spania, urmand ca duminica, de la aceeasi ora, sa aiba loc ultimul meci, impotriva Estoniei.

Echipele clasate la finalul turneului pe primele doua locuri vor obtine calificarea la turneul final din Italia. Tricolorii au revenit in tara luni, dupa ce au efectuat un cantonament in Germania, la Friedrichshafen, sustinand si cateva partide de verificare impotriva Sloveniei.

Lotul care a facut deplasarea in Serbia: coordonatori – Barta, Ghimes; universali – Gontariu, Lica, centri – Began, Stancu si Laza; extreme – Olteanu, Voinea, Balhaceanu, Badea; libero – Feher. Antrenori: Stelian Moculescu, Ulf Quelle si Mircea Dudas.

Leave a Comment