Liga a IV-a va debuta in 30 august

Liga a IV-a va debuta in 30 august

La fel ca in sezonul 2006 – 2007, Liga a IV-a de fotbal va fi impartita in doua serii

La sediul Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Salaj a avut loc miercuri o sedinta cu reprezentantii echipelor echipelor din Liga a IV-a, in care s-a stabilit ca noul sezon sa inceapa in data de 30 august, urmand ca programul competitional sa se stabileasca in perioada imediat urmatoare. La fel ca in urma cu trei sezoane, Liga a IV-a va fi impartita in doua serii (Est si Vest), fiecare serie fiind alcatuita din opt echipe. Fata de sezonul trecut, au aparut sase noutati: FC Zalau II, Flacara Halmasd, Progresul Balan, Silvania Cehu-Silvaniei, Somesul Odorhei si Mesesul Treznea. In fiecare serie se va juca dupa sistemul fiecare cu fiecare, urmand ca in faza a doua sa aiba loc meciurile din play-off si play-out. In play-off se vor intalni echipele clasate pe primele patru locuri in cele doua serii, urmand ca in play-off sa evolueze ultimele patru din fiecare serie. Atat in play-off, cat si in play-out, echipele vor intra doar cu punctele acumulate in intalnirile directe. In play-off se va alcatui un singur clasament al celor opt echipe, urmand ca echipa clasata la final pe prima pozitie sa participe la meciul de baraj pentru promovarea in Liga a III-a.

Componenta celor doua serii:

Seria Est:

Mesesul Treznea, Somesul Odorhei, Silvania Cehu-Silvaniei, Rapid Jibou, Progresul Balan, Somesul Ileanda, Dumbrava Galgau si Real Criseni.

Seria Vest:

Gloria Meseseni, Favorit Crasna, FC Zalau II, Flacara Halmasd, Gloria Bobota, AS Venus Maeriste, AS Chiesd si CS Barcaul Nusfalau.

Programul primei etape:

Seria Est:

Mesesul Treznea – Real Criseni

Progresul Balan – Rapid Jibou

Somesul Odorhei – Dumbrava Galgau

Somesul Ileanda – Silv. Cehu-Silvaniei

Seria Vest:

Gloria Meseseni – CS Barcaul Nusfalau

Gloria Bobota – Flacara Halmasd

Favorit Crasna – AS Chiesd

AS Venus Maeriste – FC Zalau II

Leave a Comment