Volei Municipal Zalău, două victorii şi o înfrângere la Cupa „Universitatea”

CS Volei Municipal Zalău a susţinut la finalul săptămânii trecute primele meciuri de verificare dinaintea startului noului sezon, participând la Cupa „Universitatea”, de la Cluj-Napoca.

Formaţia condusă de Aurel Vlaicu a susţinut trei jocuri de verificare, cu Dinamo, SCM”U” Craiova şi Universitatea Cluj, toate adversarele având deja, la activ, câteva meciuri de pregătire.
După înfrângerea din primul meci, 0 – 3 cu Dinamo Bucureşti, voleibaliştii pregătiţi de Aurel Vlaicu şi Bogdan Nicolae au câştigat următoarele două partide, ambele cu acelaşi scor, 3 – 1.
Aurel Vlaicu s-a arătat mulţumit de evoluţia elevilor săi, mai ales că nu a putut conta pe aportul tuturor jucătorilor. „Este clar că se putea mai bine, în special din punct de vedere al atitudinii, dar, având în vedere că au fost primele meciuri de pregătire, sunt mulţumit de evoluţia echipei. Toate adversarele noastre au avut la activ 3-4 jocuri de pregătire, iar noi nu am susţinut nici unul până la turneul de la Cluj. Cei doi centri (Gheorghiţă şi Mihalcea, n.r.) sunt, în continuare, nerefăcuţi, dar sperăm să-şi revină până la turneul de la Baia Mare”, ne-a declarat antrenorul CS Volei Municipal Zalău.
Următoarul turneu de verificare pentru formaţia zălăuană este programat în perioada 26 – 28 septembrie, clubul din Baia Mare organizând Cupa „Explorări”. Pe lângă formaţia zălăuană şi Ştiinţa Explorări Baia Mare, la turneu au mai fost invitate Unirea Dej şi Gorter Kecskemet.

Leave a Comment