Volei Municipal încheie turul pe teren propriu

Turul Diviziei A1 la volei masculin se încheie la finalul acestei săptămâni, cu jocurile din cadrul etapei a XI-a. Campioana Volei Municipal Zalău va primi vizita formaţiei Dinamo Bucureşti, echipă situată pe locul şapte după primele zece etape.
Antrenorul Marian Constantin a precizat după înfrângerea cu Tricolorul Ploieşti că Volei Municipal nu mai are voie să facă prea mulţi paşi greşiţi pentru a rămâne în cursa pentru titlu.
Volei Municipal Zalău şi Dinamo s-au întâlnit în această toamnă şi la turneul amical de la Zalău, meciul fiind câştigat de zălăuani cu 3 – 0.
În cadrul ultimei etape a turului au mai fost programate jocurile: Arcada Galaţi – Universitatea de Vest Timişoara, CSM Bucureşti – Universitatea Craiova, Tricolorul Ploieşti – Unirea Dej, Ştiinţa Explorări Baia Mare – Universitatea Cluj şi Centrul Naţional de Excelenţă Baia Mare – Steaua Bucureşti.
Partida dintre Volei Municipal şi Dinamo este programată sâmbătă, la ora 18, în Sala Sporturilor din Zalău.

Alte articole

One Thought to “Volei Municipal încheie turul pe teren propriu”

  1. Calin S

    Oare unde este doamna Cota ? Stie ca este sfârșitul pentru fam. Constantin & company. Domnule Primar cât mai tolerați asemenea incompetenți?

Leave a Comment