Au început ninsorile! Poliţiştii recomandă prudenţă sporită în trafic

Poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto care pornesc la drum să manifeste prudenţă sporită la volan şi să reducă viteza de deplasare, date fiind condiţiile meteo.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, pe DN 1G, tronsonul Almaşu-Cuzăplac, şi pe DN 1F – Muntele Meseş se acţionează cu material antidrapant. În zonele respective se află un echipaj de poliţie rutieră.

Alte articole

2 Thoughts to “Au început ninsorile! Poliţiştii recomandă prudenţă sporită în trafic”

  1. Radita

    Cautam imediat moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email onlineproiect@gmail.com

  2. Anonim

    Pacat ca Politia, in frunte cu conducerea noua, nu isi „recomanda” sa porneasca odata si RADARELE FIXE DIN ZALAU !!!!!
    Cel putin pe unicul boulevard din Zalau, am avea o circulatie mai linistita ! Si toti smecherii, indifferent cine sunt, ! ar fi sanctionati !!!
    p.s. Cine e „doamna de fier” din Zalau, care a lasat o lista cu nr. de masini „protejate” la Seful Politiei Rutiere ?!?!? Sper ca politistul de la rutiera, care avea lista la mana,, o sa se tina de cuvant si o sa „vaneze” in mod special acele masini !!!! Ar fi interesant sa o faca cineva publica, sa stim si noi sa ne dam la o parte cand le vedem in traffic (:

Leave a Comment