Vlad Morar, al doilea sălăjean devenit campion în Liga I de fotbal

După şase ani de la titlul câştigat de şimleuanul Liviu Antal cu Oţelul Galaţi, un alt fotbalist sălăjean a reuşit să devină campion al României în Liga I. Vlad Morar, fotbalist originar din Crişeni, a câştigat sâmbătă seara campionatul în Liga I cu Viitorul Constanţa, după ce formaţia condusă de Gheorghe Hagi dispus cu 1 – 0 pe teren propriu de CFR Cluj, în ultima etapă a sezonului.
Vom reveni cu detalii.

4 Thoughts to “Vlad Morar, al doilea sălăjean devenit campion în Liga I de fotbal”

  1. Tăunu

    De fapt, campioana este FCSB, la egalitate de puncte, diferenţa se face prin rezultatele din meciurile directe din campionat, aşa cum bine spune ROAF, nu din play-off. FCSB are două victorii iar Viitorul una, habarniştii de la Ligă au încurcat borcanele, nu respectă propriul regulament. Dar, nimic nu trebuie să ne mire în această ţară, Geoană s-a culcat seara preşedinte iar dimineaţă a fost pe locul doi. La fel va fi şi cu Viitorul, va fi campioană până la decizia TAS !

    1. Anonim

      Doare ca fcsb ne e campioana si acastigat viitorul bravo lor

      1. Tăunu

        Hagi e de admirat dar, eu admir mai tare adevărul, FCSB e campioana !

  2. Raul

    Steaua de ieri si de azi e campioana ! Hagi are tot respectul pt ceea ce a realizat in toate planurile pana azi ! Felicitari si viata lunga HAGI ! esti un mare campion !

Leave a Comment