„Ultimul cartuş” pentru SCM Zalău

Deşi se află pe locul patru în Seria a X-a, ultimul care duce în play-off, SCM Zalău nu are asigurată calificarea între primele patru echipe ale seriei. Zălăuanii se află la egalitate de puncte cu ocupanta locului cinci, Lotus Băile Felix, care va evolua la finalul acestei săptămâni pe teren propriu, împotriva celor de la CSM Olimpia Satu Mare. SCM Zalău va primi vizita liderului FC Bihor, într-un duel care se anunţă a fi cât se poate de dificil pentru formaţia de la poalele Meseşului. Pentru a obţine calificarea în play-off, SCM Zalău nu depinde doar de rezultatul din jocul cu bihorenii, ci şi de scorul dintre Lotus şi CSM Olimpia Satu Mare. Dacă cei de la Lotus vor pierde jocul de pe teren propriu cu sătmărenii, Zalăul se califică în play-off şi cu o remiză în disputa cu FC Bihor, iar în cazul unui rezultat de egalitate în jocul de la Sânmartin, SCM Zalău este obligată să câştige pentru a se califica între primele patru echipe din serie. Dacă Lotus Băile Felix va învinge sâmbătă CSM Olimpia Satu Mare, SCM Zalău va rata calificarea în play-off, indiferent de rezultatul din partida cu FC Bihor, în play-off urmând să se califice Lotusul.
Toate partidele din ultima etapă a sezonului sunt programate sâmbătă, de la ora 15, meciul dintre SCM Zalău şi FC Bihor urmând să se dispute pe Stadionul Municipal.
Calificate deja în play-off sunt FC Bihor (locul 1 – 37 de puncte), CSM Satu Mare (locul 2 – 35 de puncte) şi Gloria Bistriţa-Năsăud (locul 3 – 35 de puncte). SCM Zalău şi Lotus Băile Felix au câte 27 de puncte, dar în caz de egalitate la puncte şi după ultima etapă, formaţia din Bihor va avea avantajul rezultatelor directe (0 – 1 la Zalău, 0 – 0 la Sânmartin).
Sportul Şimleu Silvaniei va evolua în ultima etapă pe terenul formaţiei CSM Sighetu Marmaţiei.

One Thought to “„Ultimul cartuş” pentru SCM Zalău”

  1. […] Deşi se află pe locul patru în Seria a X-a, ultimul care duce în play-off, SCM Zalău nu are asigurată calificarea între primele patru echipe ale seriei. Zălăuanii se află la egalitate de puncte cu ocupanta locului cinci, Lotus Băile Felix, care va evolua la finalul acestei săptămâni pe teren propriu, împotriva celor de la CSM Olimpia Satu Mare. SCM Zalău va primi vizita liderului FC Bihor, într-un duel care se anunţă a fi cât se poate de dificil pentru formaţia de la poalele Meseşului.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment