Top 3 cele mai extravagante cazinouri din lume

Sursa foto: https://www.freepik.com/free-photo/long-exposure-marina-bay-night-scene-singapore_4693943.htm#page=1&query=marina%20bay&position=1&from_view=search

 

Cazinourile au reputația de a fi locuri luxoase, unde cheltuielile nu contează, atât timp cât distracția este la maxim. În lume există însă atât cazinouri destinate celor cu posibilități financiare mari, cât și celor cu venituri medii. Oriunde ai juca, cheltuielile sunt mereu importante. Ai nevoie de responsabilitate pentru a fi un jucător bun și pentru a te bucura din plin de ceea ce are de oferit gamblingul. Merită totuși să mergi măcar o dată în viață la un cazino renumit, pentru că experiența este unică. Sălile mari, aparatele și mesele de joc numeroase, serviciile de calitate și atmosfera îți oferă senzații plăcute. Descoperă în continuare topul celor mai extravagante cazinouri din lume, pe care orice jucător pasionat ar trebui să le viziteze.

 

 Venetian Macau

 

Venetian Macau este cel mai mare cazino din lume și cel mai mare hotel din Asia format dintr-o singură clădire. Este și a șaptea clădire a lumii ca suprafață totală, iar orice vizită acolo te lasă cu gura căscată. Venetian Macau nu impresionează însă doar prin mărime, ci și prin aspect. Practic, este o mică replică a Veneției, care include clădirile emblematice ale acesteia și chiar un canal asemănător celebrului Canal Grande. 

 

Mai există o stațiune de cazino care copiază aspectul orașului din lagună, în Las Vegas, însă Venetian Macau este mult mai mare și mai extravagant. Suprafața rezervată gamblingului depășește 50.000 mp, cuprinzând 6.000 sloturi și 800 mese de joc. Hotelul are 3.000 spații de cazare, iar zona destinată restaurantelor, magazinelor, sălilor de spectacole și altor atracții măsoară aproximativ 112.000 mp. Venetian Macau are 39 etaje și este una dintre clădirile emblematice ale orașului.

 

Marina Bay Sands

 

La Mr Bit rotirile gratuite te fac bucuros, dar la un cazino extravagant nu ai aceleași beneficii ca în mediul online. Ai băuturi din partea casei, dar, la fel ca recompensele cazinourilor online, există anumite costuri care intră în răspunderea ta. Citește întotdeauna cu atenție regulamentul cazinourilor online, dar și al celor fizice. Este ușor să te lași vrăjit de un cazino ca Marina Bay Sands, dar păstrează o atitudine constructivă. 

 

Clădirea acestui cazinou este celebră în întreaga lume, pentru că arată ca un vapor suspendat. Suprafața destinată jocurilor de noroc măsoară 15.000 mp, iar cea totală 20 hectare. Turiștii au la dispoziție 2.560 camere de hotel și numeroase restaurante, galerii de artă și magazine de lux. Emblematică este și Infinity Pool, celebra piscină situată pe acoperișul clădirii. 

 

CityCenter Las Vegas

 

Acest resort se află în celebra Las Vegas Strip, cea mai scumpă zonă din Orașul Păcatelor. A fost finalizat în 2009, cu costuri de 9 miliarde dolari. Întins pe o suprafață de 17 kmp, este unul dintre cele mai scumpe ansambluri de clădiri din SUA și din lume. CityCenter Las Vegas este practic un oraș, pentru că include 2.400 locuințe, 42 restaurante, 4 hoteluri și o suprafață imensă destinată gamblingului. Deși costurile de întreținere sunt uriașe, afacerea se dovedește lucrativă. 

 

Compania mamă a cazinoului și cea care și-a asumat riscul deschiderii unui astfel de colos este MGM. Amortizarea investiției încă mai are de așteptat, dar CityCenter Las Vegas pare sortită succesului. Turiștii sunt dornici de o vacanță într-un loc atât de extravagant, iar jocurile de noroc, sălile de spectacol și magazinele luxoase le oferă toată satisfacția pe care și-o doresc. Cazinoul este unic și pentru că folosește tehnologii verzi, ca reciclarea apei uzate. 

 

Cele trei cazinouri pe care ți le-am prezentat conduc în topul extravaganței. Investițiile masive pe care investitorii le-au făcut în ele s-au dovedit inspirate. Mii de turiști, pasionați de jocuri de noroc sau oameni dornici de relaxare, le vizitează zilnic.