Simona Maxim va lua startul la trei concursuri in Italia

Simona Maxim va lua startul la trei concursuri in Italia

Pentru atleta zalauana Simona Maxim, legitimata la Clubul Sportiv Municipal Onesti, vor urma trei saptamani de foc, fosta atleta a Clubului Sportiv Municipal Zalau urmand sa ia startul la trei concursuri, toate in Italia. Sportiva zalauana a ajuns marti dupa-amiaza in Cizma, de unde se va intoarce abia pe data de 10 decembrie, urmand ca cinci zile mai tarziu sa participe la festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi din Onesti.

Primul concurs pentru Simona Maxim este programat chiar la finele acestei saptamani. Aceasta are de ales intre Maratonul de la Livorno si cel de la Torino. In cazul in care va lua startul la cel de la Livorno, atleta zalauana va avea si o prima de start, avand in vedere ca anul trecut s-a clasat pe pozitia secunda, insa premiile par a fi mai tentante la Maratonul de la Torino.

Dupa maratonul de la finalul acestei saptamani va urma Crosul de la Milano, in 20 noiembrie, iar ultima cursa este programata in 27 noiembrie, Semimaratonul de la Torino.

Ultima cursa pe plan national pentru Simona Maxim a avut loc la inceputul lunii octombrie, atleta zalauana devenind campioana nationala in proba pe echipe la Campionatul National de maraton, de la Bucuresti.

CSM Onesti este al treilea club pentru Simona Maxim, care a inceput atletismul in urma cu 13 ani, la CSM Zalau, iar intre timp a trecut pe la CSU Galati.

In acest an, sportiva zalauana a fost medaliata de trei ori cu aur, pe langa titlul national de la maraton, obtinand alte doua medalii de aur la Campionatul National de cros atat la individual, cat si cu echipa, dar a obtinut si alte medalii pe plan intern.

Leave a Comment