Simoda Marisa, eliminata inca din faza grupelor

Simoda Marisa, eliminata inca din faza grupelor

Cu doua infrangeri, un egal si o victorie, campioana judetului Salaj la minifotbal nu a reusit sa treaca de faza grupelor la turneul final al Campionatului National de minifotbal

Simoda Marisa a terminat pe prima pozitie la finalul editiei 2008 – 2009 a Ligii I Autoland Hosu, iar saptamana trecuta a participat, in premiera, la turneul final al Campionatului National de minifotbal, ce a avut loc la Iasi. Din pacate, formatia patronata de Ioan Zirbo a avut ghinion la tragerea la sorti, fiind repartizata in Grupa A, alaturi de campioana Magic Iasi, Remilk Bucuresti, care s-a calificat in finala, Kronvest Brasov si Distry Timisoara. In primul duel, echipa zalauana a dat piept tocmai cu campioana de anul trecut, Magic Iasi, care a castigat si editia din acest an si in fata careia Simoda a pierdut cu scorul de 1 – 0. A urmat meciul cu Kronvest Brasov, partida castigata cu scorul de 5 – 2 de Simoda. Al treilea duel, cel cu Distry Timisoara s-a terminat la egalitate, scor 1 – 1, in timp ce ultima partida, cea cu Remilk Bucuresti a fost pierduta de fotbalistii salajeni cu scorul de 4 – 1. In urma acestor rezultate, Simoda Marisa a terminat pe pozitia a treia in grupa, avand cinci puncte acumulate, ratand astfel sansa de a se califica in faza urmatoare a competitiei. Finala editiei din acest an s-a disputat tocmai intre doua echipe pe care Simoda le-a intalnit in faza grupelor, Magic Iasi si Remilk Bucuresti. Dupa ce la finalul timpului regulamentar scorul era egal, 2 – 2, s-a trecut la executarea loviturilor de la sapte metri, la finalul carora iesenii s-au impus cu scorul de 5 – 4, devenind astfel pentru a doua oara consecutiv campioana nationala la minifotbal. Trebuie mentionat ca finala a fost arbitrata tocmai de cuplul salajean format din Nicolae Chis Ciure si Gheorghe Ciule. Din Comisia de Organizare au facut parte reprezentantii Asociatiei Romane de Minifotbal, printre care s-a aflat si vicepresedintele Ioan Onicas, care este si patronul Bazei Sportive Onix. Acesta a precizat la finalul turneului ca Simoda a avut ghinion la tragerea la sorti, fiind repartizata intr-o grupa cu campioana si vicecampioana din acest an. Au avut ghinion la tragerea la sorti. Daca nu cadeau in aceeasi grupa cu echipa din Iasi si cu cea din Bucuresti, s-ar fi calificat mai departe, a precizat Ioan Onicas.

Simoda Marisa: Ciprian Petrean, Traian Ardelean – Claudiu Jula, Horatiu Pacurar, Ionut Marian, Catalin Campean, Alin Suteu, Paul Forna, Septimiu Caruta, Catalin Iosif, Paul Barna si Florin Sur.

Leave a Comment