Silviu Mureşan, director CSM Zalău: „Centura de Aur este o competiţie foarte importantă pentru CSM Zalău”

Cea mai importantă competiţie organizată de Federaţia Română de Box (FRB) va avea loc şi în acest an, după ce evenimentul nu s-a mai organizat din 2009 până anul trecut din cauza problemelor care au existat la nivelul conducerii federaţiei. Printre invitaţi se numără şi Adrian Popuţea, cel mai bun produs la ora actuală al boxului sălăjean. „La Centura de Aur sunt invitaţi cei mai buni pugilişti din ţară, iar faptul că la acest eveniment vom avea şi noi un reprezentant este o mândire. Centura de Aur este o competiţie foarte importantă pentru CSM Zalău, având în vedere că este şi cea mai importantă competiţie organizată de Federaţie”, a precizat Silviu Mureşan, directorul CSM Zalău, care speră la un rezultat bun din partea lui Popuţea. „L-am susţinut şi îl susţinem în continuare în perioada de pregătire pe Adrian Popuţea şi sper să obţină un rezultat bun la această competiţie. Este bine că reuşim să ne menţinem în elita boxului românesc”, a mai afirmat directorul clubului zălăuan.
Alături de lotul naţional al României, la competiţie şi-au anunţat prezenţa pugilişti din şase ţări, printre care şi Rusia, unde există sportivi foarte valoroşi. Adrian Popuţea va boxa la categoria +91 de kilograme, categorie la care a reuşit să câştige de două ori consecutiv Cupa României.
Adrian Popuţea a debutat la „Centura de Aur” în 2007, iar un an mai târziu avea să obţină medalia de bronz.
La această competiţie, Zalăul l-a mai avut ca reprezentant pe Virgil Meleg, multiplu campion naţional, care a reuşit să urce pe podium şi „Centura de Aur”.
Competiţia este programată în perioada 19 – 23 noiembrie, la Chiajna.

Leave a Comment