SCM Zalău – victorie la patru goluri în prima etapă a sezonului

Noul sezon al Ligii a III-a de fotbal a debutat la finalul acestei săptămâni, SCM Zalău și Sportul Șimleu evoluând pe teren propriu în prima etapă. Zălăuanii pregătiți de Cristian Lupuț, Sergiu Moga și Claudiu Cornaci au avut un debut perfect, câștigând cu 4 – 0 disputa CSM Sighetu Marmației. Toate cele patru reușite ale zălăuanilor au fost marcate în partea secundă. După o primă repriză anostă, în care SCM a ratat și o lovitură de pedeapsă prin Liviu Mihai, zălăuanii au ieșit parcă mai motivați de la cabine, iar în minutul 50, Adrian Șter a deschis scorul printr-o lovitură de cap. În minutul 60, Vlad Moraru a majorat avantajul Zalăului, iar în minutul 83, Șter a reușit “dubla”. Tabela a închis-o Raul Stanciu, în minutele de prelungiri, printr-un șut de la aproximativ 25 de metri.

Sportul Șimleu a primit vizita celor de la CFR 2 Cluj, partida dintre cele două formații încheindu-se la egalitate, 0 – 0.

În etapa viitoare, zălăuanii vor evolua tot pe teren propriu, urmând să întâlnească Lotus Băile Felix, formație ce a pierdut în prima etapă, pe teren propriu, cu 3 – 4 în fața celor de la CF Bihor Oradea.

După prima etapă, SCM Zalău se află în fotoliul de lider în Seria a X-a.

 

 

3 Thoughts to “SCM Zalău – victorie la patru goluri în prima etapă a sezonului”

  1. […] Noul sezon al Ligii a III-a de fotbal a debutat la finalul acestei săptămâni, SCM Zalău și Sportul Șimleu evoluând pe teren propriu în prima etapă. Zălăuanii pregătiți de Cristian Lupuț, Sergiu Moga și Claudiu Cornaci au avut un debut perfect, câștigând cu 4 – 0 disputa CSM Sighetu Marmației. Toate cele patru reușite ale zălăuanilor au fost marcate în partea secundă. După o primă repriză anostă, în care SCM a ratat și o lovitură de pedeapsă prin Liviu Mihai, zălăuanii au ieșit parcă mai motivați de la cabine, iar… Citeste mai mult […]

  2. […] Noul sezon al Ligii a III-a de fotbal a debutat la finalul acestei săptămâni, SCM Zalău și Sportul Șimleu evoluând pe teren propriu în prima etapă. Zălăuanii pregătiți de Cristian Lupuț, Sergiu Moga și Claudiu Cornaci au avut un debut perfect, câștigând cu 4 – 0 disputa CSM Sighetu Marmației. Toate cele patru reușite ale zălăuanilor au fost marcate în partea secundă. După o primă repriză anostă, în care SCM a ratat și o lovitură de pedeapsă prin Liviu Mihai, zălăuanii au ieșit parcă mai motivați de la cabine,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment