SCM Zalău şi Sportul Şimleu, în faţa ultimului meci oficial din acest an

Chiar dacă la finalul săptămânii trecute s-a desfăşurat ultima etapă a Ligii a III-a din acest an, echipele sălăjene vor susţine ultimul joc abia duminică. Atât SCM Zalău, cât şi Sportul Şimleu au stat în etapa de săptămâna trecută, adversarele acestora neputând evolua din cauza numărului mare de infectări cu COVID-19 în rândul jucătorilor.

Situată pe prima poziţie, la un punct avans de Minaur Baia Mare, SCM Zalău poate încheiat anul la patru lungimi de gruparea maramureşeană în cazul unei victorii duminică, în disputa de pe teren propriu cu CAO Oradea. În tur, cele două formaţii au terminat la egalitate, 1 – 1.

„Aşteptăm şi meciul de duminică, chiar dacă puţin ne-a dat programul peste cap şi am avut costuri suplimentare pentru o nouă testare. Avem prima şansă, având în vedere locul din clasament, dar va trebui să gestionăm foarte bine situaţia, fiindcă şi CAO Oradea este o echipă cu pretenţii. Ar fi păcat să ratăm şansa de a ne desprinde la patru puncte de Minaur Baia Mare”, a declarat antrenorul Zalăului, Marius Paşca.

Partida dintre SCM Zalău şi CAO Oradea este programată duminică, începând cu ora 14, pe Stadionul Municipal din Zalău.

Sportul Şimleu susţine două jocuri în această săptămână. Miercuri a jucat restanţa cu Gloria Bistriţa, pe Stadionul „Jean Pădureanu”, iar dumincă va evolua tot în deplasare, pe terenul celor de la CSC Sânmartin, partida fiind programată la ora 14. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 2 – 2. Înaintea duelului de sâmbătă, şimleuanii ocupă locul şase, cu 12 puncte.

One Thought to “SCM Zalău şi Sportul Şimleu, în faţa ultimului meci oficial din acest an”

  1. 1

    PRIMARUL DIN jIBOU A ACCEPTAT TACIT SITUATIA DE A NU PROMOVA IN LIGA III SI ASA A RAMAS CU 5 MILIARDE (BANI VECHI) IN VISTERIE,DACA TOT NU SUNT SPECTATORI CE ROST ARE SA TII JUCATORI DIN ALTA PARTE SI CEI DE LA TINE DIN ORAS SE UITA LA …ORIZONT!

Leave a Comment