7 Thoughts to “Scrisoare deschisă către Prim-ministrul României, domnul Ludovic Orban”

 1. Anonim

  Asta e ROM-manelia colonie grermano-francezo-alte tari vestice, condusa la varf de doi alogeni (un neamt si un ungur ) , straini la propriu/figurat de interesele tarii/poporului. Poate da cineva un exemplu similar din tarile civilizate ???!!

  1. Anonim

   Da ,17 39 ! Dragnea& guvernele lui de păpușari care impreuna au vrut dictatura Psdragnea ,noroc ca nu le a reușit.Iar Ciuntu oieru care a lins la greu la Dragnea si linge si mai abitir la Ciolacu, sa si vada de primărie și de grija față de banul public.Ca prea s o labartit si rezultatele= zero .Si nu de alta dar si el si vicele pesedist Balajel iau o grămadă de bani pe luna ,peste zece salarii minime net pe economie ,adica undeva la 15000 lei net pe luna plus spagile din contractele cu firmele de casa plus alte facilitati .

 2. Un om

  Poate ați auzit, poate nu:
  Stalin sau Djugașvili a fost georgian (gruzin) și nu rus. Nicolas Sarkozy ex. și posibil viitor președinte este francez 120 de % (nu-i așa?) Obama președintele SUA cu tatăl imigrant din Africa, Kamala Harris (vicele lui Biden) cu părinți imigranți din India și Jamaica. Tito a fost croat, și nu sârb. (Deși poate ar trebui să-l întrebați pe Ludovic, că ce se consideră, sau chiar și pe Klaus…

 3. Anonim

  In ambele piete nu se respecta si nici nu s au respectat cele precizate decat in perioada de urgenta si pt.putin timp.Nici macar una din vanzatoare nu purtau masca conform regulilor impuse .Personal le am atras atentia si raspunsul a fost sa ma duc sa cumpar de la market.Asta este adevarul domnilor!!
  Asa cum in Zalau a fost ascuns adevarul referitor la rata infectarii si masurile au fost luate mult prea tarziu asa se procedeaza si acum sa se mai lase din restrictii.Mai bine faceti inca un spital,aduceti medici doar stiti pe bune care este situatia in Salaj.
  Diferenta este ca oamenii din anonimat vor muri fara un loc in spital iar elitele vor beneficia de cel mai bun tratament.Poate cereti si majorate,nunti ,botezuri cu artificii in loc sa pastram si sa fi pastrat din timp decenta cand sunt atatia morti si familii indurerate si oameni in suferinta.Daca se respectau regulile inainte de carantinare nu se ajungea aici.
  Iar despre neamt si ungur,cred ca Dumnezeu a avut grija de acest popor ca altfel era vai de capul nostru!!! Tin sa spun ca pe d nul primar il respect dar nu pot sa fiu de acord cu nici o masura de relaxare in conditiile date.

 4. Neam de slugi

  La români nu e o noutate să conducă alogenii, e în fibra acestei nații slugarnice să fie condusă de fanarioți și regi străini. De fapt, în istoria modernă a României nu am avut decât trei conducători pământeni, Cuza, alungat de libărali, noaptea ca hoții, Dej mort de un icter suspect și Ceaușescu, trădat și asasinat în sfânta zi de Crăciun !

 5. Silviu

  Du-te, Ciuntule si plimba-te, cu ceata ta de ticalosi, ca tare destepti va dati! Tu, militianul din Racas, cu securistul din Bihor, cu taranul parvenit Balajel, (Dana Cota, prietena voastra, pe unde-i?) v-ati batut joc si va bateti joc de oameni!

 6. Un om

  Ati uitat de ABC și I: Antonescu, Băsescu, Constantinescu și Iliescu. Toți români get-beget.

Leave a Comment