SCM Zalău, fără set câştigat în faţa liderului Steaua

SCM Zalău a suferit sâmbătă al doilea eşec consecutiv, de această dată, pe teren propriu, în faţa liderului Steaua Bucureşti. Dacă în urmă cu o săptămână, pe terenul celor de la CSM Constanţa, zălăuanii au „smuls” un punct, de această dată, echipa condusă de sârbul Dragan Kobiljski nu a reuşit să câştige nici un set, cedând cu 0 – 3. Superioritatea steliştilor s-a văzut în multe momente, chiar dacă şi zălăuanii au reuşit faze spectaculoase pe parcursul celor trei seturi.
Steaua s-a impus cu 25 – 18 în actul de debut, iar parţialul secund a fost cel mai disputat din meci, „roş-albaştrii” câştigând cu 25 – 23. Ultimul set sa fost câlştigat de stelişti cu scorul de 25 – 21, jocul încheindu-se într-o oră şi 28 de minute.
38 de atacuri a reuşit SCM Zalău în partida de sâmbătă, iar oaspeţii, 44. Zălăuanii au reuşit doi aşi, câte unul în parţialele doi şi trei, iar în ultimul set a reuşit şi Steaua un as. Şase blocaje şi-au trecut în cont zălăuanii în cele trei seturi şi opt steliştii.
După eşecul de sâmbătă, SCM Zalău rămâne pe locul şase, cu 25 de puncte, având un avans de patru lungimi faţă de ocupanta locului şapte, Unirea Dej.
Pentru formaţia de la poalele Meseşului urmează miercuri partida din Cupa României, pe teren propriu, cu Dinamo Bucureşti. Cele două formaţii se vor duela în jocul retur al sferturilor de finală, dinamoviştii câştigând cu 3 – 0 în turul de la Bucureşti.
SCM Zalău: Filip Constantin, Pupart Keith, Filip Cveticanin, Stojsavlevic Duşan, Vlad Cuciureanu, Alexandru Ionescu şi Mihai Mărieş – libero. Au mai evoluat: Andrei Ana, Eduard Ocunschi şi Buzduhan Oleksandr. Antrenori: Dragan Kobiljski (principal) şi Marius Lazăr (secund)
Steaua Bucureşti: Ivan Kostic, Pokersnik Jan, Gabriel Bontea, Wilson Marc, Sobala Wojciech, Mircea Peta şi Nikola Lakcevic – libero. A mai evoluat: Claudiu Dumitru. Antrenor: Kotnik Bogdan

3 Thoughts to “SCM Zalău, fără set câştigat în faţa liderului Steaua”

  1. […] SCM Zalău a suferit sâmbătă al doilea eşec consecutiv, de această dată, pe teren propriu, în faţa liderului Steaua Bucureşti. Dacă în urmă cu o săptămână, pe terenul celor de la CSM Constanţa, zălăuanii au „smuls” un punct, de această dată, echipa condusă de sârbul Dragan Kobiljski nu a reuşit să câştige nici un set, cedând cu 0 – 3. Superioritatea steliştilor s-a văzut în multe momente, chiar dacă şi zălăuanii au reuşit faze spectaculoase pe parcursul celor trei seturi. Steaua s-a impus cu 25 – 18 în actul de… Citeste mai mult […]

  2. […] SCM Zalău a suferit sâmbătă al doilea eşec consecutiv, de această dată, pe teren propriu, în faţa liderului Steaua Bucureşti. Dacă în urmă cu o săptămână, pe terenul celor de la CSM Constanţa, zălăuanii au „smuls” un punct, de această dată, echipa condusă de sârbul Dragan Kobiljski nu a reuşit să câştige nici un set, cedând cu 0 – 3. Superioritatea steliştilor s-a văzut în multe momente, chiar dacă şi zălăuanii au reuşit faze spectaculoase pe parcursul celor trei seturi. Steaua s-a impus cu 25 – 18 în actul de…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment