Rematul va juca la Şimleu Silvaniei?

Rematul va juca la Şimleu Silvaniei?

Dacă pentru meciurile din Liga Campionilor zălăuanii vor fi nevoiţi să se deplaseze la Cluj sau la Baia Mare, există varianta ca nici meciurile din campionat să nu se joace la Zalău. Una dintre variante este sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Avram Iancu Zalău, însă oficialii campioanei iau în calcul şi o altă variantă. Vom merge să vedem sala Liceului cu Program Sportiv < Avram Iancu > Zalău, însă avem şi o altă variantă, noua sală de sport din Şimleu Silvaniei. Am înţeles că se fac ceva lucrări la sala liceului din Zalău, dar cred că şi sala din Şimleu Silvaniei va fi gata până la ora începerii campionatului, ne-a declarat team-managerul Rematului, Cristian Ciobănescu.

Noua sală de sport din Şimleu Silvaniei, situată în apropierea Centrului pentru Educaţie Incluzivă, ar putea fi gata în luna septembrie. Cred că va fi gata în luna septembrie sau cel târziu în luna octombrie. Noi, ca pasionaţi ai voleiului, le vom pune cu mare plăcere sala la dispoziţie celor de la Remat, a afirmat primarul oraşului Simleu Silvaniei, Septimiu Ţurcaş.

Majoritatea costurilor pentru noua sală de sport sunt suportate de către Compania Naţională de Investiţii, Primăria Şimleu Silvaniei punând la dispoziţie terenul pe care a fost construită sala şi urmând să se ocupe de utilităţi.

Leave a Comment