Nu face aceste greșeli atunci când joci la păcănele!

Păcănelele nu lipsesc din niciun cazinou online. De fapt, sunt majoritare, aproximativ 90% dintre jocuri făcând parte din această categorie. Ofertele promoționale sunt adaptate la această realitate, rotirile gratuite la sloturi fiind recompense frecvent acordate clienților. Pentru unele trebuie doar să optezi, în timp ce altele sunt activate doar dacă introduci un cod special, precum Cod bonus Vlad Cazino.

Indiferent dacă joci la sloturi din banii tăi sau din fondurile suplimentare/învârtirile gratuite oferite de cazinouri, obiectivul este să te distrezi. Dacă mai câștigi și niște bani, e cu atât de bine, dar trebuie să fii conștient că la acest joc depinzi sută la sută de noroc.

Totuși, ca să ai mai multe șanse de a fi pe plus, este foarte important să nu comiți câteva greșeli pe care le fac mulți dintre pasionații de sloturi. Iată care sunt cele mai importante sfaturi ale jucătorilor cu experiență:

Nu te lăcomi

„Nemulțumitului i se ia darul”, se spune, iar această vorbă se aplică și în ceea ce privește sloturile. Unii abuzează de funcția „Gamble”, încercând se dubleze sau chiar să tripleze fiecare câștig. Poate că această opțiune se explică în cazul rundelor care aduc câștiguri mici, însă este de-a dreptul păguboasă în alte cazuri, pentru că softul poate afișa un rezultat contrar alegerii tale tocmai ca să pierzi. Într-adevăr, când apelezi la „Gamble” ai parte de mai multă adrenalină, însă e păcat să pui în joc banii pe care îi ai deja în mână.

Nu pierde noțiunea banilor și noțiunea timpului

Nu aloca pentru jocurile de noroc mai mulți bani decât rezervi pentru alte distracții. După ce i-ai pierdut, ia pauză toată luna respectivă. Este bine chiar să îți stabilești un buget zilnic, ca și o țintă de câștig. Dacă ai câștigat cât ți-ai propus în acea zi, atunci oprește-te.

Când joci la sloturi, nici nu îți dai seama cum trec minutele și chiar orele. Chiar dacă nu pierzi bani, asta nu înseamnă că ești pe plus, pentru că timpul este cel puțin la fel de prețios. Trebuie să faci totul cu măsură. Distrează-te la păcănele online, dar stai și cu familia sau cu prietenii. Nu te deconecta de la realitate.

Nu juca pe numărul minim de linii de plată

Unele sloturi îți dau posibilitatea să setezi numărul de linii de plată. De exemplu, poți opta pentru 5 linii pe care se formează combinațiile câștigătoare sau pentru 30 de linii. Cu cât sunt mai multe linii de plată, cu atât miza minimă este mai mare, dar este un risc pe care merită să ți-l asumi, pentru că există sloturi unde funcțiile speciale precum jackpot-urile, rotirile gratuite sau factorii de multiplicare se activează doar pentru numărul maxim de linii de plată.

În plus, îți dai seama cât de mare ar fi frustrarea dacă s-ar alinia cinci șeptari pe o linie de plată care nu este activată. Așadar, decât să joci miză mai mare pe linii puține, joacă miza minimă corespondentă numărului maxim de linii.

Nu te încredere în „feeling”

La sloturi, poți să dai oricând lovitura. La fel de adevărat este și că pot trece zeci de runde fără să câștigi nimic. Nimeni nu are cum să știe ce va fi la următoarea învârtire, pentru că totul este decis de un soft care generează rezultate aleatorii. Este o greșeală mare să te încrezi în cei care spun că o anumită succesiune de simboluri prefațează un câștig mare. La fel de greșit este și să mărești foarte mult miza, pentru că „simți” că va urma un câștig mare. Este doar un „feeling” indus de obsesia ta pentru câștig. Cel mai probabil, runda super norocoasă se va lăsa așteptată, iar tu îți vei epuiza bugetul repede, din cauza mizelor mari folosite.