Motoarele s-au turat din nou la „Cupa Meseş CentoGroup”

Campionatul Interjudeţean de Viteză pe Traseu Montan a continuat sâmbătă, cu etapa a doua, eveniment ce a avut loc pe traseul de pe Muntele Meseş. „Cupa Meseş CentoGroup” a avut la start 22 de piloţi din judeţele Sălaj, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Bihor şi Bistriţa-Năsăud.

Judeţul nostru a fost reprezentat de Szabo Robert, care a concurat cu maşina Subaru Impreza, ocupând locul doi la clasa avansaţi (AH12). Locul întâi la această categorie a fost ocupat de băimăreanul Marius Andor, cu un Wolksvagen Golf 4. Tot la clasa AH12, dar la feminin, s-a impus sătmăreanca Iocsak Natalia Ramona, cu un Honda Civic. Clasa AH11 a fost câştigată de bistriţeanul Sorin Mureşan, iar la AH10 s-a impus băimăreanul Kovacs Lorand. Ultima clasă la avansaţi, AH9 a fost câştigată de Ghiţă Pridea, din Remetea Chioarului.

Clasa debutanţi a fost câştigată de Nelu Daniel Rus, care a pilotat un Honda Civic, iar la juniori s-a impus Kato Roland Mate, din Satu Mare, cu un Suzuki Swift.

„A fost o etapă reuşită, fără evenimente neplăcute. Piloţii s-au simţit bine pe traseul de pe Meseş şi cu siguranţă vom reveni acolo şi în anii următori”, ne-a declarat Seletye David, directorul ACR Satu Mare şi principalul organizator al evenimentului.

 

 

2 Thoughts to “Motoarele s-au turat din nou la „Cupa Meseş CentoGroup””

  1. […] Campionatul Interjudeţean de Viteză pe Traseu Montan a continuat sâmbătă, cu etapa a doua, eveniment ce a avut loc pe traseul de pe Muntele Meseş. „Cupa Meseş CentoGroup” a avut la start 22 de piloţi din judeţele Sălaj, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Bihor şi Bistriţa-Năsăud. Judeţul nostru a fost reprezentat de Szabo Robert, care a concurat cu maşina Subaru Impreza, ocupând locul doi la clasa avansaţi (AH12). Locul întâi la această categorie a fost ocupat de băimăreanul Marius Andor, cu un Wolksvagen Golf 4. Tot la clasa AH12, dar la… Citeste mai mult […]

  2. […] Campionatul Interjudeţean de Viteză pe Traseu Montan a continuat sâmbătă, cu etapa a doua, eveniment ce a avut loc pe traseul de pe Muntele Meseş. „Cupa Meseş CentoGroup” a avut la start 22 de piloţi din judeţele Sălaj, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Bihor şi Bistriţa-Năsăud. Judeţul nostru a fost reprezentat de Szabo Robert, care a concurat cu maşina Subaru Impreza, ocupând locul doi la clasa avansaţi (AH12). Locul întâi la această categorie a fost ocupat de băimăreanul Marius Andor, cu un Wolksvagen Golf 4.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment