Michael Warm, antrenor Remat Zalau: Blocajul nostru a facut diferenta

Michael Warm, antrenor Remat Zalau: Blocajul nostru a facut diferenta

Remat Zalau – U Cluj 3 – 0 (26, 17, 22)

Dupa ce au obtinut miercuri seara calificarea in optimile Cupei Challenge, voleibalistii de la Remat Zalau au debutat cu dreptul si in returul Diviziei A1. Sambata seara, in Sala Sporturilor din Zalau, Ciortea si compania au dispus dupa numai trei seturi de studentii de la Universitatea Cluj. Primul set a necesitat prelungiri, dupa 8 – 4 pentru Remat la primul timp tehnic de odihna si 16 – 10 la cel de-al doilea.

Scorul a devenit 24 – 24 spre final, dupa care s-a ajuns la 26 – 26,scor de la care Remat a mai facut doua puncte prin care si-au adjudecat primul set. Setul secund a fost la discretia zalauanilor. Dupa 8 – 4 la primul time-out tehnic si 16 – 12 la cel de-al doilea, diferenta de la final a fost de opt puncte (25 – 17). In setul trei s-a mers cap la cap pana 13 – 13, dupa care Rematul a intrat cu avans de trei puncte in al doilea time-out tehnic, tot trei puncte ramanand si diferenta de la final. In etapa viitoare, programata sambata, formatia de la poalele Mesesului se va deplasa de la Buzau, pentru disputa cu formatia locala, Dacia.

A fost un meci greu pentru noi. Clujul a jucat bine, avand servicii care ne-au pus in dificultate. Blocajul nostru a facut diferenta. Per ansamblu am facut un meci bun, dar am vazut unele probleme in mecanismul nostru, pe care speram sa le remediem. A fost importanta victoria pentru a nu pierde contactul cu echipele de frunte, a declarat dupa meci antrenorul zalauanilor, Michael Warm.

Remat Zalau: Ciortea, Iosifov, Maries, Lamb, Pascan, Afloarei, Feher – libero.

U Cluj: C. Ghimes, Lotei, Pop, Fuzesi, Badea, Bratosin, D. Ghimes – libero. Au mai evoluat: Kovacs, Tirila, Rusii, Valcean.

Leave a Comment