Retrospectiva sportiva (IV)

Retrospectiva sportiva (IV)

Octombrie

Atacantul echipei FC Zalau, Andrei Teglas sufera o entorsa la mana, la meciul de la Dej si devine indisponibil timp de o luna. FC Silvania, din nou in sarbatoare la Deva. Dupa ce a promovat, in vara, in premiera in Liga a II-a pe terenul echipei Cetate Deva, gruparea de la poalele Magurii castiga si meciul din campionat cu gruparea deveana, scor final 2 – 0. Doar remiza pe teren propriu pentru FC Zalau, in meciul cu Avantul Reghin, scor final 1 – 1. HC Zalau pierde cu scorul de 29 – 25 intalnirea de la Roman, cu HCM din localitate.

Claudiu Chiorean nu mai este dorit la FC Zalau, atacantul clujean urmand sa mai joace cateva partide doar la echipa a doua. Turneu amical de volei la Zalau, organizat de CS Remat. Echipa zalauana termina turneul pe prima pozitie, insa evolutia jucatorilor este sub asteptari. Prima piesa a noului sezon este una reusita pentru Phoenix. Voleibalistii de la poalele Magurii castiga cu scorul de 3 – 1, in deplasare, in fata echipei Provolei Arad. Iesirea de la guvernare a PSD-ului face victime si in sport.

Directorul coordonator adjunct al CSM Zalau, Emil Bode, este destituit din functie. FC Zalau pierde intermediara cu Vointa Sibiu, scor 3 – 0. CSM Zalau, in colaborare cu DJS Salaj organizeaza Memorialul Viorel Burde, la box, la care sunt invitate opt cluburi. Memorialul Ioan Cioran la tenis de camp a ajuns la editia a IV-a. Un nou esec pentru FC Zalau. De aceasta data pe teren propriu, 1 – 2 cu Vointa Livezile, o echipa comunala ai carei jucatori evolueaza, mai mult, din placere. Remat Zalau debuteaza cu dreptul in noul sezon al Diviziei A1, dupa ce invinge in trei seturi, pe teren propriu, SCMU Craiova.

Amical de lux pentru FC Silvania care joaca la Medias, impotriva primei divizionare Gaz Metan din localitate, meci pierdut cu 4 – 1. Victorie la limita, pe teren propriu, pentru Phoenix Simleu Silvaniei, scor final 3 – 2. Juniorii de la Viitorul Zalau si FC Silvania isi impartesc victoriile in derby-ul republicanilor. 0 – 3 la juniori A si 5 – 1 la juniori B. Adrian Poputea se intoarce cu medalia de bronz de la Campionatele Europene Universitare. Voleibalistul zalauan Adrian Gontariu debuteaza cu dreptul la campioana Germaniei, VFB Friedrichshafen, 3

Leave a Comment