Meci de patru puncte la Zalau

Meci de patru puncte la Zalau

Azi, ora 19, Sala Sporturilor Zalau

HC Zalau – Tomis Constanta

Desi gruparea de la malul marii a venit cu ganduri mari la Zalau, managerul Gheorghe Tadici spera ca echipa sa sa faca un joc reusit si sa obtina victoria, mai ales ca este un meci extrem de important. Intalnim o echipa buna de Liga Nationala, care are stabilit ca obiectiv o clasare pe podium. Cu toate acestea trebuie sa intram pe teren decisi sa invingem. Este un meci de patru puncte. Tomis este o echipa care poate castiga pe orice teren. Pentru noi ar fi foarte bine daca am putea castiga acest meci, avand in vedere modificarile pe care le-au facut cei de la Constanta in aceasta vara. Au un lot numeros, format din aproximativ 22 de jucatoare. Am insa incredere in fete ca vor face un joc bun si vor da totul pe teren pentru a obtine victoria, a declarat Gheorghe Tadici, care spera sa aiba si un sprijin mare din partea publicului. Cred ca iubitorii sportului din Zalau vor veni in numar mare la sala pentru a fi alaturi de echipa. Ar fi si pacat ca un asemenea meci sa nu se joace cu sala plina. Partida va fi arbitrata de cuplul international, Pavel – State, din Buzau, de la care Tadici se asteapta sa aiba o prestatie corecta. Pretul unui bilet este de 5 lei, insa, cei care doresc sa achizitioneze abonamente pentru intreg sezonul o pot face in continuare, pretul acestuia fiind de 200 de lei. Desi, in prima faza meciul urma sa fie transmis in direct si pe postul de televiziune Digi Sport, in cele din urma va fi transmis doar in premiera, in aceasta seara. Dupa primele doua etape, HC Zalau ocupa pozitia a cincea in clasament, in timp ce adversara de azi se afla pe locul noua, insa in a doua etapa a intalnit campioana Oltchim.

Programul complet al etapei: HC Dunarea Braila – CSM Cetate Devatrans, Stiinta Bacau – Rulmentul Urban Brasov, U Jolidon Cluj – HCM Buzau, Oltchim Rm. Valcea – HCM Roman, HC Zalau – Tomis Constanta, Rapid CFR Bucuresti – HC Otelul Galati, HCM Stiinta Baia Mare – Universitatea Resita.

Actionarii si sponsorii echipei HC Zalau: Consiliul Judetean Salaj, Primaria si Consiliul Local Zalau, Ceramica – Simex, Riposta&Ritorsa Simleu Silvaniei, Magura Simleu Silvaniei, Grupul Simex Simleu Silvaniei, Inserco, Ady Com, Comigex, Vidalis Holding, Complex Severus, Hotel Porolissum, Centogroup, BrilliantPlaza, Group Metal Trading SRL Zalau, Salvosan Ciobanca.

Leave a Comment