Remat Zalau a castigat Cupa Explorari

Remat Zalau a castigat Cupa  Explorari

Gruparea condusa de Dragan Djordevic si Aurel Vlaicu a participat la finalul saptamanii trecute la un turneu de verificare desfasurat la Baia Mare, pe care l-a castigat dupa ce s-a impus in toate cele trei meciuri disputate

Pornita la drum in noul sezon al Diviziei A1 de volei cu o noua fata, CS Remat Zalau incepe sa arate tot mai mult ca o echipa ce si-a propus clasarea pe primele doua locuri in noua editie de campionat. Dupa ce a inregistrat doua victorii si doua infrangeri, in urma cu mai bine de o saptamana, in Serbia, gruparea de la poalele Mesesului a castigat toate meciurile sustinute la sfarsitul saptamanii trecute, la Cupa Explorari. In Serbia, Remat a invins cu scorul de 3 – 2 cu Ribnica Kraljevo si Kragujevac si a pierdut cu scorul de 3 – 2 partida cu Pozareva, respectiv 4 – 1 cu Steaua Rosie Belgrad (cele doua echipe stabilind de comun acord sa joace cinci seturi). A urmat in weekend-ul care a trecut Cupa Explorari, la care, pe langa Remat Zalau si echipa organizatoare, Explorari Baia Mare, au mai fost prezente Kecskemet (Ungaria) si Universitatea Cluj. In primul meci, care a avut loc vineri, voleibalistii zalauani au dispus cu scorul de 3 – 0 (21, 16, 23) de formatia ungara, iar sambata au invins cu acelasi scor 3 – 0 (22, 18, 16) Universitatea Cluj. Duminica, Remat a jucat meciul pentru stabilirea locurilor 1 – 2, impotriva echipei gazda, Explorari Baia Mare, partida castigata cu scorul de 3 – 1 (26, 10, -18, 19) de echipa zalauna, care a intrat astfel in posesia trofeului. La final au fost acordate si premii individuale, din echipa zalauana fiind nominalizati doi jucatori, Lamb Adriano – cel mai bun ridicator si Adrian Feher – cel mai bun libero. Echipa a evoluat mult mai bine decat in Serbia. Reusim sa eliminam tot mai mult din greseli, dar se poate si mai bine, a declarat antrenorul secund Aurel Vlaicu.

Incepand de joi, voleibalistii zalauani vor participa la un nou turneu de verificare ce se va desfasura la Dej, unde vor mai participa Explorari Baia Mare si CVM LPS Piatra Neamt. In perioada 2 – 4 octombrie, Remat Zalau va organiza la Zalau un turneu amical, urmand ca in zece octombrie, cand va debuta noul sezon din Divizia A1, gruparea zalauana sa primeasca vizita noii-promovate, CSM U Craiova.

In turneul de la Baia Mare, pentru CS Remat Zalau au evoluat: Adriano Lamb, Marius Ciortea, Radovan Gavrilovic, Goran Ivkovic, Dan Borota, Todor Yosifov, Adrian Feher (libero), Vasile Afloarei, Serban Pascan, Mihai Maries. Antrenori: Dragan Djordevic (principal), Aurel Vlaicu (secund)

Rezultatele echipei Remat Zalau: Remat Zalau – Kecskemet 3 – 0, Remat Zalau – U Cluj 3 – 0, Explorari Baia Mare – Remat Zalau 1 – 3.

Leave a Comment