Marius Mascovits a facut din nou legea la Campionatul National de beach-volley

Marius Mascovits a facut din nou legea la Campionatul National de beach-volley

Pentru a doua oara consecutiv, salajeanul Marius Mascovits, alaturi de oradeanul Catalin Lelea, au devenit campioni nationali de beach-volley

La finalul saptamanii trecute a avut loc la Oradea cel de-al 13 turneu final de beach-volley (volei pe plaja) la care au fost prezenti si voleibalisti salajeni. Competitia a fost organizata de Consiliul Judetean Bihor si CS Beach-Volley Transilvania, in parteneriat cu Federatia Romana de Volei si Directia Judeteana de Sport Bihor.

La fel ca la editia de anul trecut, castigatorii turneului au iesit salajeanul Marius Mascovits (CS Phoenix Simleu-Silvaniei) si oradeanul Catalin Lelea, care au evoluat la echipa Mikasa Grandhill Oradea. Acestia au trecut in primul duel de Finu si Nanasu Zalau, adica de Sergiu Ilies (CS Remat Zalau) si Marius Draghici, pe care i-a invins cu scorul de 2 – 0. Mascovits si Lelea au trecut cu acelasi scor si in semifinala, de Nepotii Oradea, echipa formata din Emanoil Lung (CS Phoenix Simleu-Silvaniei) si Moise Abrudan. Finala a avut loc intre Mikasa Grandhill Oradea si Mesagerul Oradea, iar cuplul format din Marius Mascovits si Catalin Lelea s-au impus in finala cu scorul de 2 – 1.

Leave a Comment