Luptător de la CSS Zalău, medaliat cu aur la „Naţionale”

George Prodan, luptător în cadrul Clubului Sportiv Şcolar Zalău, continuă seria rezultatelor de excepţie. După ce a câştigat Cupa României şi a devenit Campion Balcanic în vara acestui an, sportivul antrenat de Gheorghe Panc a cucerit aurul la Campionatul Naţional, desfăşurat în perioada 9 – 11 noiembrie, la Târgu Mureş. George Prodan a concurat la cadeţi, categoria 45 de kilograme, demonstrându-şi încă o dată valoarea.

Tot de la CSS Zalău, Sebastian Ghirean a câştigat medalia de bronz la categoria 110 kilograme, în timp ce Cătălin Măireştean a ocupat locul 5 la categoria 71 de kilograme. Un loc şase a ocupat şi David Antonio la categoria 48 de kilograme, în timp ce la seniori au concurat Cristian Crişan (65 kilograme) şi Sorin Ardelean (110 kilograme) ambii ocupând locul şapte.

În urma rezultatelor înregistrate, CSS Zalău s-a clasat pe locul patru în clasamentul cluburilor, la şase puncte de podium.

A fost ultima competiţie de nivel naţional din acest an pentru luptătorii de la CSS&CSM Zalău, care au obţinut în 2023 nu mai puţin de 26 de medalii, capul de listă fiind aurul balcanic obţinut de George Prodan. Antrenorii secţiei de lupte sunt: Gheorghe Panc, Ioan Pantea şi Cristian Crişan.

 

2 Thoughts to “Luptător de la CSS Zalău, medaliat cu aur la „Naţionale””

  1. […] George Prodan, luptător în cadrul Clubului Sportiv Şcolar Zalău, continuă seria rezultatelor de excepţie. După ce a câştigat Cupa României şi a devenit Campion Balcanic în vara acestui an, sportivul antrenat de Gheorghe Panc a cucerit aurul la Campionatul Naţional, desfăşurat în perioada 9 – 11 noiembrie, la Târgu Mureş. George Prodan a concurat la cadeţi, categoria 45 de kilograme, demonstrându-şi încă o dată valoarea. Tot de la CSS Zalău, Sebastian Ghirean a câştigat medalia de bronz la categoria 110 kilograme, în timp ce Cătălin Măireştean a ocupat locul 5… Citeste mai mult […]

Leave a Comment