Junioarele de la CSS Zalau s-au distrat cu lanterna rosie. Urmeaza liderul seriei

Junioarele de la CSS Zalau s-au distrat cu lanterna rosie. Urmeaza liderul seriei

Handbalistele (junioare I) de la CSS Zalau au sutinut marti restanta cu lanterna rosie a Seriei F, Muresul Targu Mures, meciul avand loc in Sala Sporturilor din Zalau. Scorul a fost strans doar cateva minute, la inceput de meci, dupa care elevele pregatite de Dan Pavel si Elena Tadici au inceput sa se desprinda tot mai mult pe tabela. Astfel, dupa primele 30 de minute scorul era 20 – 5. Diferenta a crescut in partea secunda, astfel ca echipa zalauana avea la final un avans de 29 de goluri (43 – 14). Trebuie insa mentionat ca pe finalul primei reprize arbitrii au eliminat o jucatoare de la oaspete, locul sau fiind luat de portarul de rezerva.

Dupa sase etape, CSS Zalau se afla la egalitate de puncte cu liderul CSS 2 Baia Mare, cu care se va duela in aceasta dupa-amiaza, in deplasare.

CSS Zalau: Adina Muresan, Edina Somogy – Andrada Pop (10), Roxana Rob (7), Sima Beatrice (6), Madalina Prodan (5), Raluca Nicolae (4), Florina Ciobanu (4), Madalina Onicas (4), Claudia Iacob (2), Alexandra Lazar (1), Carla Varga si Maura Rosan. Antrenori: Dan Pavel si Elena Tadici.

Leave a Comment