Gasit mort pe marginea drumului

Gasit mort pe marginea drumului

Un adolescent in varsta de 18 ani, din localitatea Dersida, a fost gasit mort pe marginea drumului din localitate, in noaptea de luni spre marti, de catre un consatean care a anuntat imediat autoritatile. Primele cercetari arata ca decesul tanarului a survenit in urma unei electrocutari.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, a declarat ca trupul tanarului se afla cazut pe marginea deumului, departe de locuinta. O persoana din localitatea Dersida a sesizat politia prin numarul unic de urgenta 112, in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 12, ca pe raza localitatii se afla cadavrul unui tanar. Ajunsi la fata locului, politistii din cadrul Serviciului de investigatii criminale au identificat victima ca fiind un adolescent in varsta de 18 ani, din localitate. Din primele cercetari reiese ca decesul tanarului a survenit in urma unei electrocutari, a declarat purtatorul de cuvant.

Potrivit sursei citate, victima a fost transportata la morga Spitalului Judetean de Urgenta Zalau pentru efectuarea necropsiei. Politistii continua cercetarile in acest caz pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs decesul tanarului.

Leave a Comment