Jocuri cu cărți ce le poți juca pe internet

Atunci când vine vorba despre jocuri de noroc românii e clar că preferă în mod special sloturile sau păcănelele, așa cum mai sunt ele cunoscute. Cu toate acestea însă oferta cazinourilor online licențiate este una mult mai bogată.

Pe lângă jocurile cu păcănele sunt oferite și jocuri de masă și cărți, jocuri cu dealeri live, iar unele site-uri oferă chiar și pariuri pe loto sau bingo. În articolul de față vreau să îți prezint care sunt cele mai tari jocuri cu cărți pe care le poți accesa pe internet în prezent.

Ce jocuri cu cărți poți juca online?

Și în ceea ce privește jocurile cu cărți oferta cazinourilor online este îmbunătățită periodic, astfel că apar unele jocuri noi sau variante noi ale jocurilor deja existente.

În cele ce urmează îți prezint care sunt cele mai populare jocuri cu cărți online. De asemenea, o listă cu jocuri cu cărți găsești in acest articol. Așadar, iată ce jocuri cu cărți ar trebui să încerci:

  • Poker
  • Blackjack
  • Baccarat

Ce trebuie să știi despre Poker online?

Jocul de Poker probabil că este cel mai popular joc cu cărți din prezent. El este foarte apreciat de către români, care îl accesează în număr mare. La poker online te afli în competiție cu alți jucători, ceea ce este foarte interesant.

Poker-ul este un joc cu cărți destul de complex, care necesită ceva timp pentru a putea fi înțeles de către un începător. Totuși ai posibilitatea să joci și poker gratis pe internet, astfel încât să te înveți cu regulile jocului, iar atunci când vei juca pe bani reali să începi de la un nivel bun de cunoștințe.

Există mai multe tipuri de poker, fiecare având propriile sale reguli. Așadar înainte de a începe să joci într-o camera de poker online asigură-te că știi foarte bine toate detalii despre joc.

Mulți preferă jocul de poker deoarece în cadrul acestuia contează foarte mult experiența și cunoștințele, iar norocul este un factor care influențează mai puțin rezultatul, spre deosebire de păcănele, bingo sau loto, de exemplu. Așadar ai posibilitatea de a avansa și de a-ți îmbunătăți stilul de joc și în acest fel să reușești să îți învingi adversarii mai puțin pregătiți.

Blackjack online

Un alt joc cu cărți online foarte interesant este blackjack, acolo unde te afli în competiție directă cu dealerul. Scopul acestui joc este de a obține suma cărților 21 sau un număr cât mai apropiat de această valoare, fără însă a o depăși.

Tu vei primi inițial 2 cărți din partea dealer-ului, în timp ce acesta va avea o carte de joc pe care o poți vedea și una întoarsă cu fața în jos. În funcție de cărțile primite va trebui să iei o decizie, după cum urmează:

  • Hit – alegi să mai ceri o carte.
  • Stand – nu mai tragi carte și rămâi cu cele 2 primite.
  • Split – dacă primești 2 cărți de aceeași valoare ai posibilitatea de a le împarți în două mâini diferite, astfel că fiecare carte se va raporta la un joc distinct.
  • Double down – alegi să dublezi miza pariată și tragi încă o carte.
  • Surrender – unele cazinouri cu blackjack oferă și posibilitatea de a te retrage din joc după ce ai primit cele 2 cărți. Vei primi înapoi jumătate din miză.

Blackjack este un joc foarte interesant și în același timp foarte ușor de înțeles. Există pe internet și strategii pentru acest joc cu cărți și de asemenea sunt explicate situațiile în care ar trebui să alegi una dintre “mutările” prezentate mai sus.

Fiecare carte are o anumită valoare la Blackjack. Cărțile de la 2 la 10 au valoarea dată de numărul de pe ele, cartea de Damă, Popă și Juve valorează 10 puncte, în timp ce Asul este considerat 1 sau 11 puncte, în funcție de cum este mai convenabil pentru jucător.

Baccarat

Jocul de Baccarat se aseamănă destul de mult cu Blackjack-ul. El se joacă tot intre jucător și crupier, iar scopul acestui joc este de a obține 9 puncte sau un punctaj cât mai apropiat de această valoare.

În cazul în care cele 2 cărți primite însumează un număr format din 2 cifre, atunci cifra unităților (a doua cifră din număr) va reprezenta punctajul tău.

Marea deosebire față de Blackjack este că la Baccarat nu decizi tu dacă mai iei sau nu o carte, ci acest lucru este stabilit în funcție de punctajul inițial, deci este strict un joc de noroc.

De ce să alegi jocurile cu cărți de pe internet?

Dacă nu ai mai jucat până acum jocuri cu cărți probabil te întrebi de ce ar trebui să le încerci și de ce ele sunt populare printre români, nu-i așa?

În primul rând, față de sloturile online, la jocurile cu cărți ai mereu posibilitatea de a progresa. Chiar dacă fac parte tot din categoria jocurilor de noroc, la astfel de jocuri contează foarte mult și experiența jucătorului. Cu cât joci mai mult cu atât devii mai bun, iar șansele de a câștiga evident sunt mai mari.

De asemenea la jocurile cu cărți poți fi în competiție cu alți jucători, cum este la poker, de exemplu, ceea ce te va motiva și mai mult să demonstrezi că ești cel mai bun.

Chiar și la jocurile de Blackjack și Baccarat ești în duel direct cu dealer-ul, astfel că după părerea mea aceste jocuri sunt de multe ori mai interesante decât păcănelele, acolo unde ești doar tu și “aparatul”.

În concluzie, jocurile de noroc cu cărți sunt foarte interesante, iar dacă nu le-ai încercat până acum te încurajez să o faci și sunt șanse foarte mari ca unele dintre ele să îți placă foarte mult.

Leave a Comment