Ghidul strategiei de poker: Înapoi la noțiuni de bază

Pokerul este într-adevăr un joc simplu. După ce înțelegeți regulile de bază ale pokerului și știți care sunt cele mai bune mâini, aveți deja doi pași înaintea competiției. Cu toate acestea, nu numai regulile de joc te fac să fii un jucător de poker mai bun, ci competența jocului tău. Jucătorii de poker profesioniști obțin constant un profit cu jocul lor de poker; acesta este semnul poveștii unui adevărat minunat poker. Jocul de poker priceput începe cu o înțelegere a regulilor, dar jocul excepțional poate dura toată viața.

Ca un greenhorn de poker, este esențial să echilibrezi latura de divertisment a pokerului cu aspectul financiar. Este posibil să acumulezi pierderi abrupte în timp dublu-rapid, mai ales dacă nu iei jocul în serios. Calea către succesul de poker este plină de multe provocări. Am conceput 5 strategii unice de poker care vă vor ajuta în drum. Fă-te comod; călătoria ta de iluminare de poker începe acum.

Singurul mod în care poți câștiga jucând poker este dacă parii pe bani reali. Cu cât pariurile sunt mai mari, cu atât poți câștiga mai mult. Ați auzit vreodată expresia: Coborâți de calea ferată și intrați în joc? Acesta este jocul de poker pentru că puneți banii acolo unde vă este gura. În poker888, trebuie să-ți joci timpul și să îți concentrezi agresivitatea. După ce ați stăpânit elementele de bază ale jocului – regulile, eticheta, practicile de pariere etc., va trebui să creșteți informația învățând să vă sporiți agresivitatea la masa de poker.

Prea multi novici arunca precautie vantului. Ei nu vor să parieze prea mult sau prea des, de teama că nu își vor pierde bancul. De obicei, tind să verifice când ar trebui să parieze. Și tind să apeleze când ar trebui să crească. Dacă aveți o mână de deschidere premium, cum ar fi o pereche de regi, regine sau ași sau dacă aveți o combinație Ace-Rege sau Ace-Regină, ar trebui să mizați miza pariatând agresiv. Acestea sunt cărți grozave de poker și ies foarte bine pe porți. La o masă de 6 max, sau la o masă de 9 max, plină de jucători, doriți să vă asigurați că vă afirmați dominanța din start. Vrei să scapi de jucătorii mai slabi, încurcându-i cu pariurile tale.

Când pariați agresiv, ei se vor gândi de două ori despre a merge cu capul în față împotriva ta. Fie asta, fie ei cred că tușești și vor tuse să rămână în concurs. Nimic nu este mai rău în poker decât o pereche de regi care nu sunt suportați de pariuri solide. Imaginați-vă că ați fost bătut când dețineți o pereche de Royals de către cineva care deține o pereche de cărți cu un nivel scăzut neconectat. Mai rău, totuși, dacă un jucător deține 8-4 și, în cele din urmă, formează un drept atunci când intră Flop, Turn și River, vei pleca în ziua în care nu vei paria niciodată mai agresiv. Fii afirmativ și fă-i pe acei jucători să plătească pentru a vedea acele tipuri de cărți. Scopul tău este să scoți cât mai mulți jucători din joc, în timp ce joci o pereche premium.

Luați în considerare următoarele: Când există 6 persoane la o masă, cota de bază a unei victorii pentru dvs. se situează la doar 17%. Când sunt doar 2 persoane care concurează pentru oală, acest număr sare până la 50%. Pricepere?

Din păcate, jucătorii de poker sunt ca rechini în ocean. Când joci cu precauție, ei te văd ca niște alegeri ușoare. Este ca sângele în apă. Dacă sunteți tipul de jucător care pariază și câștigă foarte rar, veți fi împiedicat de concurență. Jucătorii mai puternici nu au simpatie pentru jucătorii mai slabi și vor domina jocurile atunci când te duci împotriva lor. Cu toate acestea, dacă adoptați o abordare „Go big or go home”, în curând veți comanda respectul altor jucători de la masa dvs.

 

Spuneți acea mare pariere cu carduri puternice și sunteți în bani. Alți jucători se vor plia în curând la perechile de deschidere premium și veți găsi șanse mult mai bune de a da jos ghivece monștri. Dacă există un lucru pe care îl cunosc pe cei de la poker, asta este: pariurile agresive cresc dimensiunea poturilor de poker. Gândiți-vă în acest fel: dacă aveți o mână de deschidere excelentă, cel mai bun mod de a scurge masa uscată este prin obligarea altor jucători să se opună împotriva ta. Acest lucru este atunci când jocurile de poker devin foarte interesante!

Leave a Comment