Ionut Petrean, marul discordiei intre FC Zalau si Viitorul Zalau

Ionut Petrean, marul discordiei intre FC  Zalau si Viitorul Zalau

Desi juniorul Viitorului a fost prezent la primul antrenament din acest an al echipei FC Zalau, managerul Daniel Sabau nu pare dispus sa-l cedeze pe jucator fara nicio pretentie

Printre cei noua jucatori noi prezenti luni la primul antrenament al echipei FC Zalau, s-a aflat si juniorul de la CS Viitorul Zalau, Ionut Petrean, jucator pe care clubul zalauan vrea sa-l transfere definitiv.

Numai ca, avand in vedere rivalitatea dintre cele doua cluburi, care persista de cativa ani buni, managerul de la CS Viitorul Zalau, Daniel Sabau, nu si-a dat inca acceptul pentru acest transfer si nici nu pare dispus sa-l lase pe jucator sa plece fara nicio pretentie. FC Zalau poate sa-l ia si fara acordul clubului, dar in cazul acesta trebuie sa plateasca grila de transfer. Nu suntem la copii de zece ani sa-l iei cand vrei si sa-i dai drumul cand vrei.

Dupa ce ne-a denigrat de atatea ori imaginea clubului, chiar si prin presa, acum vin sa ia jucatori de la noi? Si ei dispun de grupe de juniori. Din cate am inteles eu, mai mult a fost optiunea tatalui sau, a declarat Sabau. Parintele copilului sustine ca a dorit acest transfer pentru a-i da posibilitatea baiatului sau sa evolueze la un nivel mai ridicat. Domnul Sabau mi-a spus si acuma sa-l mai las pe copil ca il va transfera el la o echipa cat de curand. Trebuia sa faca pana acum acest lucru. Oricum, sper ca domnul Sabau sa inteleaga ca acest transfer e spre binele copilului si sa nu puna piedici in efectuarea transferului.

Presedintele FC Zalau, Ioan Morar, a afirmat ca daca el (n.r. Ionut Petrean) si tatal sau se inteleg cu Sabau sa vina fara nicio pretentie, e ok. Daca nu, noi nu suntem dispusi sa dam bani pentru transfer.

Leave a Comment