Ioan Morar, presedinte FC Zalau: “O fuziune se face cu cartile pe fata, nu cu declaratii si atacuri in presa”

Ioan Morar, presedinte FC Zalau: “O fuziune se face cu cartile pe fata, nu cu declaratii si atacuri in presa”

Ramasa fara sprijinul principalului finantator, Dumitru Ardelean, FC Silvania nu a mai primit ajutor nici din partea Primariei Simleu Silvaniei, edilul Septimiu Turcas afirmand ca institutia pe care o conduce nu mai investeste intr-o echipa care va supravietui cel mult pana in vara.

Vizibil dezamagit de faptul ca echipa pe care o conduce are soarta defunctei FC Armatura Zalau, presedintele Silvaniei, Ioan Gurzau a sperat ca salvarea sa vina pe ultima suta de metri din partea celor de la FC Zalau, echipa ce activeaza in Liga a III-a. Cei de la FC Zalau ar putea rezolva problema si ar fi bine si pentru ei. Cu ce jucatori au la dispozitie si cu ce ne-au mai ramas sunt sigur ca ne-am salva de la retrogradare. Datoriile pe care le avem le-am rezolva cu banii pe care trebuie sa-i incasam, asa ca cei de la FC Zalau ar trebui sa dea doar banii necesari pentru returul campionatului. FC Zalau nu va mai avea niciodata sansa sa evolueze aproape pe gratis in Liga a II-a, a declarat oficialul de sub Magura.

In replica, presedintele echipei FC Zalau, Ioan Morar a precizat ca oficialul simleuan nu a procedat corect de la inceput, iar o fuziune nu se face cu declaratii si atacuri in presa. Fata de domnul Mitica Ardelean am toata stima. Este un om cu suflet care a investit foarte multi bani in echipa. Insa, ar fi mai bine daca domnul Gurzau si-ar vedea de problemele dansului, sa nu poarte grija altuia. O fuziune se face cu cartile pe fata, nu cu declaratii si atacuri in presa. Nu am de unde sti ce datorii are clubul, fiindca sunt convins ca domnul Gurzau declara ce vrea, nu spune realitatea. El nu a procedat corect de la inceput. Trebuia sa vina sa discutam inainte de a vinde cei mai buni jucatori, nu dupa ce i-a transferat. Nu l-am acuzat niciodata cu nimic si l-as ruga sa nu o faca nici el. A declarat ca la FC Zalau nu se doreste promovarea in Liga a II-a, insa poate fi convins ca ne dorim cu totii acest lucru, iar Zalaul va avea, din nou, o echipa in al doilea esalon.

Leave a Comment