Flaviu Barnutiu se pregateste cu FCMU Baia Mare

Flaviu Barnutiu se pregateste cu FCMU Baia Mare

Dorit de mai bine de doua saptamani de conducerea echipei FC Maramures Universitar Baia Mare, fundasul echipei FC Zalau, Flaviu Barnutiu a ajuns saptamana trecuta in curtea gruparii maramuresene. Incepand de joia trecuta, stoperul zalauan se afla cu FCMU Baia Mare intr-un stagiu de pregatire la Ocna Sugatag, unde va pleca vineri si FC Zalau. Insa, chiar daca jucatorul se pregateste cu formatia maramureseana, FC Zalau si FCMU Baia Mare nu s-au inteles inca in privinta transferului. Flaviu Barnutiu este in cantonament cu FCMU Baia Mare, dar contractul inca nu l-a semnat, fiindca nu ne-am inteles in privinta transferului. Noi am cerut o suma modica pentru el, fiindca ii expira contractul la vara, dar se pare ca cei de la Baia Mare nu vor sa plateasca nici suma respectiva. Daca nu vor achita banii ceruti, jucatorul se va intoarce la FC Zalau, a afirmat presedintele Ioan Morar.

Actualul director tehnic al echipei baimarene, Mircea Bolba, a mai lucrat cu Barnutiu la FC Silvania, cand formatia de sub Magura activa in Liga a III-a.

In cantonamentul echipei FCMU Baia Mare se afla si Andrei Lacatus, fostul mijlocas al echipei Viitorul Zalau care a semnat saptamana trecuta contractul cu gruparea maramureseana. Si Ionut Podina se afla printre cei 32 de jucatori prezenti la Ocna Sugatag, fostul mijlocas al echipei FC Zalau transferandu-se in aceasta iarna la FCMU Baia Mare.

Leave a Comment