Invins pe teren, castigator in fata publicului

Invins pe teren, castigator in fata publicului

HC Zalau a pierdut intalnirea de miercuri seara, in fata multiplei campioane Oltchim Ramnicu Valcea, insa publicul valcean a scandat tot meciul impotriva lui Radu Voina, iar la final l-a ovationat pe Gheorghe Tadici, care a antrenat Oltchimul in trecut

Pentru HC Zalau au evoluat: Nichita – Ciuciulete (1), Somoi, Molfea (3), Holhos (9), Czeczi (3), Turcas (2). Au mai intrat: Cheta – Cristoaica, Ailincai (2), Bidascu (1), Viscreanu (3). Antrenori: Gheorghe Tadici (principal), Sorin Radulescu (secund).

Pentru Oltchim Ramnicu Valcea, cele mai bune marcatoare au fost: Maier (11), Stanca (6), Pidpalova (5).

Neinvinsa pana in prezent in actualul sezon, Oltchim Ramnicu Valcea nu a pasit gresit nici miercuri seara, cand a invins, pe teren propriu, HC Zalau cu scorul de 36 – 24, intr-un meci contand pentru etapa a X-a a Ligii Nationale. Zalauancele au avut insa un inceput promitator, reusind sa se tina aproape de valcence pana spre finalul reprizei, cand, pe fondul unor neintelegeri intre jucatoarele noastre pe faza de atac, gazdele s-au distantat de la 17 – 15 la 21 – 16.

Imediat dupa revenirea de la vestiare, Holhos si Ciuciulete au redus avantajul Oltchimului la trei goluri (21 – 18), insa Manea de doua ori si Pidpalova au facut ca diferenta sa creasca din nou, de aceasta data la sase goluri (24 – 18). Odata cu trecerea timpului, au aparut tot mai multe greseli in tabara zalauana, iar gazdele s-au desprins tot mai mult pe tabela, scorul final devenind 36 – 24.

Daca Radu Voina a castigat duelul de pe teren, care era de asteptat intr-un fel datorita diferentei mari de valoare dintre jucatoarele celor doua echipe, Gheorghe Tadici a castigat in fata publicului. Actualul tehnician al Oltchimului a fost huiduit pe toata durata meciului de spectatorii valceni, in timp ce Gheorghe Tadici a fost ovationat la finalul partidei.

Urmatoarea partida pentru HC Zalau va avea loc in data de 23 ianuarie, cand Holhos si compania vor primi vizita celor de la CSM Cetate Devatrans. Celelalte partide din cadrul etapei a X-a se vor desfasura maine.

Leave a Comment