S-a repetat istoria din Belgia

S-a repetat istoria din Belgia

La fel ca in mansa tur, CS Remat Zalau s-a impus cu scorul de 3 – 1 si miercuri seara, pe teren propriu, in fata belgienilor de la PNV Waasland Kruibeke si a obtinut calificarea in optimile Challenge Cup

Sala Sporturilor a gazduit miercuri seara partida retur din 16-imile Cupei Challenge la volei masculin, dintre CS Remat Zalau si formatia belgiana PNV Waasland, partida incheiata la fel ca in tur, cu scorul de 3 – 1 pentru zalauani.

Primul set a fost insa dominat de oaspeti, care s-au si impus cu scorul de 25 – 21, dupa 8 – 6 la primul timp tehnic de odihna si 16 – 10 la cel de-al doilea tot in favoarea belgienilor. A fost singurul set castigat de oaspeti, fiindca urmatoarele trei le-au revenit zalauanilor.

In setul al doilea, dupa 8 – 6 in favoarea zalauanilor la primul timp tehnic, scorul a devenit 16 – 13 la cel de-al doilea. Cea mai mare diferenta a fost la 23 – 17, dupa care scorul final a devenit 25 – 21.

Acelasi scor a fost si in setul al treilea, de aceasta data dupa 6 – 4 si in primul set si 16 – 14 in cel de-al doilea. Al patrulea set a fost o simpla formalitate pentru zalauani, care nu le-au dat voie oaspetilor sa castige decat 13 puncte. Foarte probabil, in optimile Cupei Challenge, care a caror mansa tur este programata la inceputul lunii februarie, CS Remat Zalau va intalni formatia olandeza Langhenkel Orion Doetinchem.

Maine, de la ora 17, gruparea zalauana va sustine primul meci din returul Diviziei A1, pe teren propriu, in fata celor de la Universitatea Cluj, avand in vedere ca meciul din prima etapa, cu SCMU Craiova a fost amanat.

Remat Zalau: Ciortea, Josifov, Maries, Lamb, Afloarei, Pascan si Feher – libero. A mai evoluat: Ilies. Antrenori: Michael Warm (principal), Aurel Vlaicu (secund).

Leave a Comment