Internaţionalii Rematului, calificaţi în Final Four-ul Ligii Europene

Internaţionalii Rematului, calificaţi în Final Four-ul Ligii Europene

Naţionala masculină de volei a României a obţinut pentru a doua oară consecutiv calificarea în Final Four-ul Ligii Europene, după ce s-a clasat pe prima poziţie în Grupa C. Ultimele două dispute pentru tricolorii conduşi de Stelian Moculescu şi secunzii Aurel Vlaicu şi Mircea Dudaş au avut loc vineri şi sâmbătă. România a câştigat cu scorul de 3 – 1 duelul de vineri, la finalul unui meci extrem de disputat. Primul set a fost câştigat de slovaci, cu scorul de 25 – 23, dar România a avut puterea să revină şi să câştige următoarele trei seturi: 28 – 26, 25 – 21 şi 26 – 24.

În al doilea meci, cel disputat sâmbătă seara, selecţionerul Stelian Moculescu a introdus în teren doar rezervele, pentru a proteja titularii pentru turneul final programat la finalul acestei săptămâni, la Kosice.

Dintre cei patru internaţionali ai Rematului, Adrian Feher, Mihai Mărieş, Dan Borota şi Răzvan Mihalcea, doar primii trei au evoluat în cele două dispute cu Slovacia.

În semifinalele Final Four-ului, România va evolua împotriva reprezentativei Slovaciei, în faţa căreia a înregistrat două victorii şi două remize în meciurile din faza grupelor.

Leave a Comment