HC Zalău vrea să întrerupă supremaţia Gloriei Buzău

HC Zalău revine pe teren propriu la finalul acestei săptămâni, urmând să întâlnească sâmbătă, începând cu ora 10:30, Gloria Buzău. Se anunţă un duel foarte interesant, având în vedere că zălăuancele au nevoie de puncte ca de aer, iar Gloria Buzău a câştigat ultimele cinci dueluri directe cu formaţia de la poalele Meseşului.
Gloria vine la Zalău după un eşec pe teren propriu în faţa Universităţii Craiova, iar HC Zalău a cedat etapa trecută pe terenul celor de la CSM Târgu Jiu. Două victorii are HC Zalău după şapte partide, clasându-se pe locul 11, cu şase puncte, în timp ce buzoiencele ocupă locul opt înaintea disputei de la Zalău, cu nouă puncte.
Programul complet al etapei a VIII-a: Măgura cisnădie – CSM Târgu Jiu, HC Zalău – Gloria Buzău, Corona Braşov – Universitatea Craiova, Minaur Baia Mare – SCM Râmnicu Vâlcea, Dacia Mioveni – HC Dunărea Brăila, CSM Bucureşti – Gloria Bistriţa-Năsăud. S-a disputat în avans partida dintre Rapid Bucureşti şi Ştiinţa Bucureşti, încheiată cu scorul de 35 – 22.

2 Thoughts to “HC Zalău vrea să întrerupă supremaţia Gloriei Buzău”

  1. […] HC Zalău revine pe teren propriu la finalul acestei săptămâni, urmând să întâlnească sâmbătă, începând cu ora 10:30, Gloria Buzău. Se anunţă un duel foarte interesant, având în vedere că zălăuancele au nevoie de puncte ca de aer, iar Gloria Buzău a câştigat ultimele cinci dueluri directe cu formaţia de la poalele Meseşului. Gloria vine la Zalău după un eşec pe teren propriu în faţa Universităţii Craiova, iar HC Zalău a cedat etapa trecută pe terenul celor de la CSM Târgu Jiu. Două victorii are HC Zalău după şapte partide,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment