HC Zalău, o victorie şi două înfrângeri la turneul organizat de HCM Râmnicu Vâlcea

Aflată în plină pregătire pentru noua ediţie a Ligii Naţionale de handbal feminin, Handbal Club Zalău a participat zilele trecute la un turneu de verificare organizat de HCM Râmnicu Vâlcea. La eveniment au mai fost prezente Dunărea Brăila şi formaţia ungară, Bekescsaba Elore NKSE.
Primul meci susţinut de echipa lui Gheorghe Tadici a fost împotriva formaţiei din Ungaria, câştigat de echipa zălăuană cu scorul de 27 – 23, după ce la pauză tabela arăta 13 – 9. Al doilea adversar a fost echipa gazdă, HCM Râmnicu Vâlcea, în faţa căreia Zalăul a cedat cu 14 – 29 (6 – 14), iar HC Dunărea Brăila a dispus cu 26 – 18 (12 – 9) de echipa zălăuană.
În celelalte partide s-au înregistrat rezultatele: HCM Râmnicu Vâlcea – HC Dunărea Brăila 25 – 17, Bekescsaba Elore NKSE – HC Dunărea Brăila 28 – 32 şi HCM Râmnicu Vâlcea – Bekescsabai Elore 41 – 28.
De menţionat că managerul Gheorghe Tadici a utilizat tot lotul pe care l-a avut la dispoziţie la turneul de la Râmnicu Vâlcea, echipa sa clasându-se pe poziţia a III-a la final. Competiţia a fost câştigată de formaţia organizatoare.
La finele acestei săptămâni, HC Zalău organizează Cupa de Vară, competiţie la care vor mai evolua SCM Craiova, Universitatea Cluj şi CSM Slatina, evenimentul fiind programat în perioada 24 – 25 august.
Turneul de la Vâlcea a fost al doilea pentru HC Zalău, prima competiţie de verificare fiind „Cupa Craiovei”, unde zălăuancele au înregistrat o remiză şi două înfrângeri.

Leave a Comment