Poliția rutieră sălăjeană „varsă” la buget sute de mii de lei din amenzi

Polițiștii sălăjeni continuă acțiunile pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, în Sezonul Estival 2018. 

În perioada 6-19 august a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a acționat cu efective mărite pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și liniștii publice, pe perioada sezonului estival 2018.

Astfel, în perioada de referință, polițiștii au constatat 146 de infracţiuni, din care 33 la regimul circulaţiei rutiere, 58 contra patrimoniului (furturi, distrugeri), iar diferenţa au constituit alte genuri de infracţiuni, şi au surprins în flagrant 27 de persoane.

Pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială prevăzute de Legea 61/1991 republicată, oamenii legii au aplicat 287 sancțiuni contravenționale. 

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri au acționat la nivel judeţean, în urma abaterilor constatate fiind aplicate 1.748 de sancțiuni, din care cinci pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 678 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar diferenţa au constituit alte abateri.

De asemenea, au fost reţinute 95 de permise de conducere (50 pentru depăşirea cu mai mult de 50 Km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv) şi 24 de certificate de înmatriculare.

Cuantumul sancţiunilor se ridică la 550.567 lei.

Alte articole

2 Thoughts to “Poliția rutieră sălăjeană „varsă” la buget sute de mii de lei din amenzi”

  1. flagrantul si radarul

    flagrantul si radarul sa fie scoase inafara legii !
    sa nu ramana PSD fara votanti !!

  2. Anonim

    cele 5 radare fice din Zalau at face mai mult decat toata politia rutiera din Zalau si la costuri mult mai mici ! si cel mai important, si motivulk pentru care nu sunt puse in functiune este ca NU POT FI MITUITE !

Leave a Comment