HC Zalău a început cu dreptul anul 2024

HC Zalău a câştigat primul meci oficial din acest an, impunându-se cu 25 – 20, vineri dimineaţa, pe terenul celor de la CSM Roman, într-un meci din cadrul primului tur al Cupei României.

Gheorghe Tadici a menajat o parte dintre titulare în partida de la Roman, folosind câteva handbaliste chiar de la echipa de tineret. Chiar şi în aceste condiţii, diferenţa de valoare şi-a spus repede cuvântul, cele două echipe mergând „cap la cap” doar în primele zece minute. La pauză, HC Zalău a intrat la cabine cu un avans de cinci goluri, 12 – 7, diferenţă care s-a înregistrat şi la finalul jocului, când tabela a arătat 25 – 20. Au fost momente bune ale Zalăului, dar şi faze în care jucătoarele lui Tadici au ratat din poziţii foarte bune, chiar şi două aruncări de la şapte metri în prima repriză.

Alexia-Ioana Gherghe a fost cea mai bună marcatoare a Zalăului, cu 6 reuşite, urmată de Andreea Bujor, cu 5 goluri, de Daniela-Iordăniţă Necula, de Krisztina Toth şi de Andreea Mărginean, fiecare cu câte 4 goluri şi de Andreea Serencu, cu 2 goluri.

De la gazde, cea mai bună marcatoare a fost Andreea Creangă, cu 5 goluri.

Pentru HC Zalău urmează duelul cu Rapid Bucureşti, din cadrul penultimei etape a turului, programat miercuri, 10 ianuarie, în Sala Rapid.

One Thought to “HC Zalău a început cu dreptul anul 2024”

  1. […] HC Zalău a câştigat primul meci oficial din acest an, impunându-se cu 25 – 20, vineri dimineaţa, pe terenul celor de la CSM Roman, într-un meci din cadrul primului tur al Cupei României. Vom reveni. Citeste mai mult […]

Leave a Comment