Handbalistele zălăuane se pregătesc la Cheile Grădiştei

HC Zalău a început pregătirile pentru noul sezon de mai bine de o săptămână, iar de luni, 18 iulie, echipa condusă de Gheorghe Tadici se află în pregătire centralizată la Cheile Grădiştei, acolo unde îşi desfăşoară de ani buni atât pregătirea de vară, cât şi cea de iarnă.
În stagiul de pregătire au făcut deplasarea şi jucătoarele transferate în această vară: Viorica Ţegean, Adriana Naumenko, Diana Nichitean, Martina De Santis, Daniela Marin şi Roberta Stamin. Zece zile va dura cantonamentul din staţiunea braşoveană, unde HC Zalău va susţine şi câteva partide de verificare.
După revenirea din cantonament, handbalistele vor continua pregătirea pe plan local, urmând ca în perioada 5 – 6 august, HC Zalău să organizeze un turneu de pregătire, la care vor fi invitate CSM Slatina, CSM Târgu Jiu şi NKSE Bekescsabai. În perioada 11 – 12 august, echipa lui Tadici va mai susţine un turneu de verificare pe teren propriu, la care vor fi invitate formaţiile Kisvarda KC, Gloria Buzău şi SCM Craiova, iar în perioada 18 – 20 august, HC Zalău va participa la un turneu de verificare organizat în Ungaria. Până la începerea pregătirilor, mai sunt programate amicale cu Minaur Baia Mare şi Universitatea Cluj.
Liga Naţională de handbal feminin va începe în data de 27 august.

2 Thoughts to “Handbalistele zălăuane se pregătesc la Cheile Grădiştei”

  1. […] HC Zalău a început pregătirile pentru noul sezon de mai bine de o săptămână, iar de luni, 18 iulie, echipa condusă de Gheorghe Tadici se află în pregătire centralizată la Cheile Grădiştei, acolo unde îşi desfăşoară de ani buni atât pregătireaă, cât şi cea de iarnă. În stagiul de pregătire au făcut deplasarea şi jucătoarele transferate în această vară: Viorica Ţegean, Adriana Naumenko, Diana Nichitean, Martina De Santis, Daniela Marin şi Roberta Stamin. 10 zile va dura cantonamentul din staţiunea braşoveană, unde HC Zalău va susţine şi câteva partide de…  » Mai multe detalii […]

  2. […] HC Zalău a început pregătirile pentru noul sezon de mai bine de o săptămână, iar de luni, 18 iulie, echipa condusă de Gheorghe Tadici se află în pregătire centralizată la Cheile Grădiştei, acolo unde îşi desfăşoară de ani buni atât pregătireaă, cât şi cea de iarnă. În stagiul de pregătire au făcut deplasarea şi jucătoarele transferate în această vară: Viorica Ţegean, Adriana Naumenko, Diana Nichitean, Martina De Santis, Daniela Marin şi Roberta Stamin. 10 zile va dura cantonamentul din staţiunea braşoveană, unde HC Zalău va susţine şi câteva partide de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment