Gloria Bistriţa, adversara echipei SCM Zalău în turul 2 al Cupei României

SCM Zalău va susţine miercuri, 9 august, primul meci oficial pe teren propriu din noul sezon. Zălăuanii au învins miercuri Victoria Carei, în turul 1 al Cupei României, câştigând cu scorul de 1 – 0 în reprizele de prelungiri. Atacantul Sergiu Pop a marcat unicul gol al partidei, dar zălăuanii au irosit o serie de ocazii importante în acest meci.

În turul 2 al competiţiei, zălăuanii vor avea tot un adversar cu care s-au duelat şi în ediţia anterioară a Ligii a III-a, Gloria Bistriţa, echipă ce s-a calificat în play-off în sezonul trecut. Formaţia din Bistriţa rămâne o echipă cu pretenţii şi în sezonul viitor, care se va bate la promovarea în Liga a II-a.

Partida dintre SCM Zalău şi Gloria Bistriţa este programată la ora 17:30, pe Stadionul Municipal din Zalău, câştigătoarea urmând să se califice în turul trei al Cupei României.

Federaţia Română de Fotbal a programat 30 de partide în turul 2. Dintre cele 60 de echipe participante, 38 sunt calificate din turul 1, iar 14 sunt ocupantele locurilor 1 şi 2 din play-off-ul Ligii a III-a, care nu au promovat în sezonul trecut. Două sunt ocupantele locului 3 din play-off, care nu au intrat în primul tur, 4 sunt formaţii retrogradate din Liga 2, iar două sunt ultimele formaţii promovate în eşalonul secund, într-o ierarhie a celor cinci promovate. Retrogradatele din Liga 2, care vor juca în turul 2, sunt: Minaur Baia Mare, FC Braşov, Ripensia Timişoara şi Politehnica Timişoara.

One Thought to “Gloria Bistriţa, adversara echipei SCM Zalău în turul 2 al Cupei României”

  1. […] SCM Zalău va susţine miercuri, 9 august, primul meci oficial pe teren propriu din noul sezon. Zălăuanii au învins miercuri Victoria Carei, în turul 1 al Cupei României, câştigând cu scorul de 1 – 0 în reprizele de prelungiri. Atacantul Sergiu Pop a marcat unicul gol al partidei, dar zălăuanii au irosit o serie de ocazii importante în acest meci. În turul 2 al competiţiei, zălăuanii vor avea tot un adversar cu care s-au duelat şi în ediţia anterioară a Ligii a III-a, Gloria Bistriţa, echipă ce s-a calificat în… Citeste mai mult […]

Leave a Comment