Gheorghe Tadici: Viitorul lui Czeczi depinde numai de ea

Gheorghe Tadici: Viitorul lui Czeczi depinde numai de ea

Devenita la un moment dat una dintre cele mai bune marcatoare ale echipei HC Zalau, extrema stanga Alina Czeczi pare sa fi intrat intr-un con de umbra de ceva vreme. Jucatoarea a evoluat in cinci din cele sapte partide disputate in acest sezon, cele doua meciuri in care Czeczi nu a fost introdusa fiind cel de pe teren propriu, cu Universitatea Neptun Constanta si meciul de saptamana trecuta, de la Valcea.

Din pacate, extrema stanga nu a marcat niciun gol in partidele cu HCM Baia Mare, CSM Cetate Devatrans, CSM Ploiesti, HC Otelul Galati si HCM Roman, managerul Gheorghe Tadici considerand ca principalul motiv pentru care jucatoarea nu mai are evolutii la fel de bune ca in sezonul trecut este greutatea jucatoarei. Viitorul lui Czeczi depinde numai de ea, insa in ultima perioada s-a ingrasat destul de mult, iar acest lucru o dezavantajeaza. La talia ei de 1,61 metri, ar trebui sa aiba o greutate de maxim 60 de kilograme, iar ea are in acest moment cam 66 de kilograme. In aceste conditii nu are cum sa intre in teren. Performanta nu se poate face in atari conditii. Declinul ei apare din cauza ca nu respecta normele elementare de care trebuie sa tina cont pentru a face performanta, este de parere tehnicianul echipei zalauane.

Turneu international

la inceputul lunii decembrie

Pentru HC Zalau, ultimul meci in Liga Nationala din acest an este programat maine, de la ora 17, in Sala Avram Iancu, impotriva vicecampioanei Universitatea Jolidon Cluj. Etapa este programata sambata, insa formatia zalauana va juca in devans, deoarece la finalul acestei saptamani va sustine, tot in Sala Avram Iancu din Zalau, dubla din Cupa EHF, impotriva israeliencelor de la Bnei Hertzeliya.

Dupa etapa de sambata, in Liga Nationala de handbal feminin va urma o pauza de mai bine de doua luni, in luna decembrie fiind programat in Brazilia Campionatul Mondial.

Jucatoarele de la HC Zalau vor avea insa putine zile de pauza, unele poate chiar nicio zi. In functie de rezultatele din aceasta saptamana voi stabili numarul zilelor de pauza, insa in niciun caz nu vor avea mai mult de opt zile. Cele care au jucat mai mult si s-au pregatit mai intens vor avea opt zile, iar celelalte s-ar putea sa nu aiba nicio zi de pauza, a precizat managerul Gheorghe Tadici care intentioneaza sa organizeze in perioada 2 – 3 decembrie si un turneu international de verificare. Foarte probabil, la turneul de luna viitoare, pe langa echipa zalauana vor mai fi prezente trei echipe din Ungaria: Ferencvaros, Bekescsaba si DVCS Debrecen.

Leave a Comment