Gheorghe Tadici: „Nu este normal să aduci jucătoare de peste mări şi ţări din banul public şi să te baţi cu cărămida în piept că faci performanţă”

HC Zalău a pierdut cu scorul de 23 – 25 meciul susţinut sâmbătă dimineaţa, pe terenul formaţiei CSM Râmnicu Vâlcea. Echipa pregătită de Gheorghe Tadici a coborât pe locul nouă după această înfrângere, iar în ultima etapă, programată sâmbătă, va primi vizita echipei de pe locul trei, Corona Braşov.
Gheorghe Tadici a afirmat că formaţia pe care o conduce putea termina cel puţin trei locuri mai sus în clasament, dacă nu ar fi intervenit accidentările în rândul jucătoarelor.
Managerul zălăuan a vorbit la finalul partidei de la Vâlcea şi despre echipele care plătesc jucătoarele cu salarii colosale din bani publici, apoi se desfiinţează, după ce acumulează datorii foarte mari.
„Campionatul a fost dominat de cele două echipe cu bugete supersonice (CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare, n.r.) şi cu multe jucătoare de echipe naţionale, e normal să fie aşa, să joci în cupe europene, acoperit de aceste condiţii eşti şi mare antrenor. Există jucătoare cu salarii exorbitante la aceste echipe. Nu am nimic împotrivă să le dea din privat, dar din banii autorităţilor locale, nu e normal să aduci jucătoare de peste mări şi ţări şi să te baţi în piept că faci performanţă. La mine la echipă, toate jucătoarele sunt angajate, pentru toate se plătesc taxe şi impozite, nu am vreo jucătoare angajată la vreo firmă privată, cum se întâmplă la alte cluburi, folosim doar banii de la autorităţi pentru partea sportivă. Suntem doar trei, patru echipe în campionat care facem acest lucru, ce se întâmplă la alte echipe, ei ştiu ce fac, treaba lor, ei răspund. E relativă treaba cu bugetele. Unii, ani de zile nu plătesc impozite şi plătesc jucătoarelor salarii pe PFA, aşa cum fac majoritatea echipelor. Jucătoarele când termină cu handbalul îşi dau seama că, de fapt, au mari pierderi, deşi acum poate iau în plus 25 – 30 la sută”, a declarat Gheorghe Tadici.

2 Thoughts to “Gheorghe Tadici: „Nu este normal să aduci jucătoare de peste mări şi ţări din banul public şi să te baţi cu cărămida în piept că faci performanţă””

  1. Anonim

    Dar voleibalisti ii normal?

  2. cunoscator

    despre ce voleibalisti este vorba ?

Leave a Comment