Gheorghe Tadici: „Ne bucurăm că am terminat sezonul pe o poziţie onorabilă”

Handbal Club Zalău şi-a asigurat prezenţa în cupele europene şi în sezonul viitor. În ultima etapă a Ligii Naţionale de handbal feminin, formaţia pregătită de Gheorghe Tadici a dispus cu 34 – 22 (19 – 13), în deplasare, de HCM Slobozia.
Zalăul a condus în permanenţă la Slobozia, scorul fiind deschis de Roxana Rob, în minutul 3. După un sfert de oră, echipa lui Tadici avea deja un avantaj de 5 goluri, iar la pauză s-a intrat cu o diferenţă de 6 goluri.
Repriza secundă s-a încheiat cu scorul de 15 – 9, o diferenţă de şase goluri, la fel ca în prima parte. În urma acestei victorii, HC Zalău şi-a asigurat locul cinci la finalul sezonului, indiferent de celelalte rezultate din ultima etapă, o poziţie ce le permite handbalistelor lui Tadici să evolueze în cupele europene şi în sezonul viitor.
„Am încheiat un sezon încărcat, cu foarte multe meciuri disputate. Am luptat pe trei fronturi: campionat, Cupa României şi Cupa EHF, iar competiţia europeană le-a solicitat foarte mult pe fete, fiindcă au susţinut 14 meciuri europene într-o perioadă relativ scurtă. Locul cinci pe care ne-am clasat la finalul sezonului ne duce din nou într-o cupă europeană. Vom avea o întâlnire cu principalul finanţator, cu sponsorii şi acţionarii şi vom stabili strategia pentru sezonul viitor. Ne bucurăm că am reuşit o clasare onorabilă cu un lot de 14 – 15 jucătoare. Ne-am despărţit de patru jucătoare, iar trei dintre ele erau foarte importante, fiind convocate şi la echipa naţională. Alte trei sunt convocate la naţionala de tineret, ceea ce înseamnă că se munceşte la acest club. Am transferat jucătoare care în urmă cu 2 – 3 ani nu prezentau interes pentru alte cluburi, iar acum au o cotă mult mai mare. Este normal să plece la mai bine, având în vedere că la alte echipe câştigă într-un an cât la Zalău în patru”, a afirmat Gheorghe Tadici.
HC Zalău: Paula Vişan, Raluca Kelemen – Ana Maria Dragut (7), Claudia Constantinescu (6), Valentina Bardac (4), Dana Abed Kader (4), Roxana Rob (3), Andrada Trif (3), Cristiana Nica (3), Sabrina Lazea (1), Diana Nichitean şi Andreea Stângă. Manager: Gheorghe Tadici. Antrenor secund: Elena Tadici.

One Thought to “Gheorghe Tadici: „Ne bucurăm că am terminat sezonul pe o poziţie onorabilă””

  1. Anonim

    Corecta analiza .

Leave a Comment