Gheorghe Tadici, mulţumit după eşecurile cu Metz: „Sunt mulţumit de ce am realizat în acest sezon, în cupele europene”

HC Zalău a jucat în acest sezon a doua semifinală europeană consecutivă şi a noua din istoria clubului, fapt pentru care, managerul Gheorghe Tadici s-a declarat mulţumit la finalul „dublei” cu Metz, chiar dacă a pierdut ambele manşe. „Metz este o echipă foarte valoroasă, cu un buget foarte mare şi este normal să îşi permită să ţină 12 jucătoare de echipe naţionale. Pentru noi, faptul că am jucat în semifinală este o realizare, iar lumea ar trebui să se bucure că au văzut o aselemea echipă la Zalău. Poate că am reuşit chiar să ne depăşim obiectivul, în condiţiile în care noi avem jucătoare de 18, 19 şi 20 ani în lot, jucătoare de valoare medie. Sunt mulţumit de ce am realizat în acest sezon, în cupele europene. Azi (duminică, n.r.) am făcut un joc mai bun decât în tur. Practic, aceasta este diferenţa de valoare dintre noi şi Metz. Şi în tur, cred că era normal o diferenţă de şapte, maxim nou goluri. Au fost şi câteva erori de arbitraj, la fel ca în Franţa, iar când întâlneşti un asemenea adversar care mai este şi împins de la spate, nu ai cum să rezişti”.

Alina Czeczi a părăsit terenul de joc în minutul 31, din cauza unei accidentări la piciorul drept, iar tehnicianul zălăuan consideră că acest lucru a contat în economia jocului. „Nu pot să spun că fetele nu s-au mobilizat, chiar dacă, la nivelul extremei stânga, după ieşirea lui Czeczi nu s-a mai reuşit nimic, nici repliere, nici atac poziţional, nici finalizare. Ca atare, Tănăsie mai are mult până departe, iar Rob este o jucătoare superficială, iar Bădiţă are, şi ea, limitele ei. Până la urmă, cred că a fost un spectacol pe teren şi ne bucurăm că sălăjenii au venit în număr mare la sală. Pentru noi a fost o satisfacţie foarte mare să vedem sala plină, după ce am pierdut în Franţa la 19 goluri. Le mulţumesc tuturor celor care colaborează cu acest club, în special Consiliului Judeţean Sălaj. Să sperăm că în anii următori vom mai avea ocazia de a ajunge într-o asemenea fază de cupă europeană”.
Gheorghe Tadici s-a arătat indignat de anumite declaraţii apărute într-o publicaţie locală de specialitate, înaintea returului cu Metz şi a ţinut să facă anumite precizări. În materialul apărut, fostul antrenor al echipei Le Havre, împotriva căreia Silcotub Zalău a evoluat în sezonul 2004 – 2005, a afirmat că ar fi avut un tratament nu tocmai normal din partea clubului nostru şi că echipa zălăuană ar fi acordat arbitrilor „atenţii” în plicuri”. „Îmi pare rău că o parte a presei locale scoate în evidenţă doar lucrurile urâte şi dezgoapă nişte chestii neadevărate. Cei de la Le Havre au avut acelaşi tratament cum a avut acum Metz-ul. Oficialii echipei Metz s-au declarat mulţumiţi şi au spus că au fost induşi în eroare, iar tipul care a făcut asemenea declaraţii este chiar stupid. Există însă în presa locală din Zalău, un anumit individ, care face la comandă asemenea materiale, iar prin ceea ce scrie îşi bate joc, în primul rând, de suporteri. Am hotărât, împreună cu cei din conducere, să-i retragem orice fel de acreditare. Poate intra la meci, dar nu în postură oficială, ci doar ca simplu spectator”, a spus Tadici.

2 Thoughts to “Gheorghe Tadici, mulţumit după eşecurile cu Metz: „Sunt mulţumit de ce am realizat în acest sezon, în cupele europene””

  1. Clarificare suporter

    Acel individ se numeste ONICAS C si are in proprietate o fituica .mizerabila unde scrie impoteriva handbalului de 2 ani , la indemnul asa zisului nas al sau , care a disparut si el de prin zona cu coada intre picioare si fierul vechi dupa el , ruginit cum sunt si ei doi , mai mult si cu o scleroza in placi ce avanseaza ireversibil pentru MUSIU , care e din ce in ce mai agramat. Proful ia salvat viata acestui sclerozat , a stat zile intregi langa el si s-a implicat , cum nu a facut nasul lui de nici un fel. Mizerabilul dupa ce ia venit glasul s-a asociat cu unii de teaopa lui si a inceput sa scrie la comanda cum face si azi pentru un pumn de creitari sa scrie impotriva ….profului si a handbalului in asa numita fituica de sport intitulata in fapt „” Ëxcrementul (sport) Salajan „”. Asadar omul e plecat si trebuie lasat in lumea lui de agramat , care se vede de la o posta cand scrie si el in fituica . Cativa de teapa lui il mai baga in seama dar tirajul e cam 20% din cat avea acum 2 ani . Si asta din cauza can-canurilor , de tot jegu.l care apar in fituiaca-excrement …Sa-i fie tarana usoara !Binenteles fituici !

  2. suporterul adevarat

    Oricat s-ar ascunde unuii in spatele unor anonime, lucrurile sunt clare. Domnul TADICI G mai nou a trecut de pe banca tehnica la ,,vocea tribunei’’? Nu cred ca procedeaza bine (la fel de altfel, cum face si cealalta parte implicata) escaladand probleme care cred ca sunt de natura strict personala si pe care ar trebuie sa si le rezolve in particular. Continuand aceasta disputa oarba, are de pierdut sportul si dar nu in ultimul rand, cei implicati (un razboi fara invinsi si invingatori). Invingatori vor fi doar cei care savureaza latura extrasportiva (iubitorii de telenovele), cei pentru care este mai important ce se petrece in culise decat pe terenul de sport, iar invinsii vom fi noi, adevaratii iubitori ai sportului, care in loc sa vedem doar spectacolul sportiv si sa savuram stiri si analize pur sportive, trebuie sa ne intoxicam cu lucruri care sufoca notiunea de sport (ce accidente au suferit unii, ce probleme medicale au altii, care meciuri si de cine au fost blatuite, sunt sau nu sunt prea ospitaliere gazdele cateodata, e corect sau nu e corect daca si de cati bani publici beneficiaza unii sau altii, daca acestia sunt cheltuiti eficient sau nu, etc, etc) . In final as dori sa dau un sfat (in stilul abordat de ,,evenimentele’’ prezentate in comentariile combatantilor): ,,ALO! FITUICA? ALO! TARANU? DESTEPTAREAAA……….pana nu va fi prea tarziu !!!!
    (P.S. – sincer, nu cred ca v-ati dori sa revin cu detalii, nici unii nici altii !)

Leave a Comment