Gabriel Vasvari se intoarce la FC Botosani

Gabriel Vasvari se intoarce la FC Botosani

Dupa o jumatate de an petrecut la FC Zalau, mijlocasul zalauan Gabriel Vasvari va fi prezent luni la primul antrenament din acest an al echipei FC Botosani

Promovat de Leo Grozavu la echipa de seniori de la FC Armatura Zalau, Gabriel Vasvari avea sa se transfere la inceputul anului 2008 la FC Botosani. Cel care a insistat pentru transferul sau la gruparea moldava a fost chiar Leo Grozavu, care a ajuns pe banca tehnica a celor de la FC Botosani dupa desfiintarea echipei FC Armatura. Grozavu a parasit intre timp gruparea botoseneana, iar Vasvari a revenit in vara anului trecut la Zalau, semnand un contract pe o perioada de doi ani cu FC Zalau.

Am venit la FC Zalau, pentru ca am inteles ca se doreste promovarea, avea sa declare Vasvari in momentul venirii la FC Zalau. Lucrurile au stat insa cu totul altfel, iar conducerea clubului i-a anuntat pe jucatori ca, cel putin in acest sezon, nu se pune problema promovarii. Imi pare rau ca nu s-a dorit promovarea la FC Zalau.

Mi-as fi dorit mult sa promovez cu aceasta echipa in Liga a II-a. Ma duc la FC Botosani, fiindca vreau sa joc la un nivel superior si sper sa ajungem chiar mai sus, a afirmat ieri mijlocasul zalauan. Chiar daca la inceput nu pareau de acord cu acest transfer, oficialii clubului zalauan au acceptat in cele din urma ca Vasvari sa paraseasca echipa.

In contractul pe care jucatorul l-a semnat cu FC Zalau era stipulata o clauza potrivit careia Vasvari se poate transfera oricand la o echipa de nivel superior, cu conditia ca aceasta va plati toate cheltuielile pe care clubul zalauan le-a avut cu jucatorul in ultimul an.

Noi vom achita in zilele urmatoare suma ceruta de FC Zalau, iar jucatorul va fi prezent luni la reunirea lotului. Este un jucator care a mai jucat la noi, stie colectivul de jucatori. Este important ca antrenorul il cunoaste si l-a dorit la echipa, a afirmat presedintele clubului botosenean, Valeriu Iftime.

Cristi Popovici, antrenor FC Botosani: Ma bucur ca cei din conducere l-au putut transfera pe Vasvari

Antrenorul principal al FC Botosani, Cristi Popovici, care se afla la carma moldovenilor si in momentul in care Vasvari a parasit echipa, parea incantat ca cei din conducere au reusit sa-l transfere pe mijlocasul zalauan.

Eu mi l-am dorit pe Vasvari la echipa, fiindca am o parere buna despre el. Eu am fost la echipa si cand a plecat, am incercat sa-l conving sa ramana, dar au fost ceva neintelegeri cu cei din conducere.

Acum mi l-am dorit din nou pentru ca suferim pe postul de mijlocas central si ma bucur ca cei din conducere au reusit sa-l transfere, ne-a declarat antrenorul botosenenilor, care a mai spus ca obiectivul echipei este o clasare cat mai buna la finalul sezonului.

Leave a Comment